Cele mai instabile semne zodiacale. Spiritele libere ale zodiacului care refuză să se conformeze regulilor
Data publicării:
Probabil că sunt câteva persoane care îți vin în minte atunci când te gândești la cuvântul "instabil". Poate că este vorba de colegul de serviciu care are întotdeauna o scuză atunci când vine vorba de termenele limită sau de prietenul care nu știe niciodată unde va locui mai mult de o lună la rând. Ar putea fi chiar un părinte care nu este de încredere când vine vorba de apeluri telefonice, bani sau sprijin. Aceste persoane sunt greu de localizat - și, în unele cazuri, acest lucru poate fi frustrant pentru cei din jurul lor. Potrivit astrologilor, această trăsătură ar putea fi determinată de zodia  lor. 

Iată care sunt cele mai instabile semne zodiacale, potrivit BestLife.

 

6. Vărsător


Tendințele naturale ale acestui semn pot părea haotice pentru unii - deși, de obicei, au totul sub control.

"Vărsătorii sunt deschiși la minte și nu se tem de schimbări, așa că pot încerca scenarii neobișnuite în viață și se înscriu cu ușurință în aventuri", spune Alice Alta, astrolog Futurio. "Pentru persoanele care iubesc planificarea minuțioasă și calcularea lucrurilor, sună ca o rețetă pentru un dezastru".

Dar dacă îți lași partenerul Vărsător să meargă în ritmul propriei tobe, vei vedea că, în cele din urmă, lucrurile se rezolvă adesea pentru ei. Doar că ei iau un ritm unic pentru a ajunge acolo.

 

 

5. Balanța

Balanța vrea întotdeauna să ia cea mai corectă decizie, fie că judecă un caz penal, fie că ia partea cuiva într-o ceartă între prieteni. Le poate lua însă ceva timp persoanelor cu acest semn să își ajusteze balanța și să învețe să ia rapid decizii corecte.


"Dacă sistemul lor de valori nu este înrădăcinat pe deplin în ei, pot fi destul de haotici, iar Balanțele îi pot înnebuni pe ceilalți oameni prin ezitări nesfârșite, incapacitatea de a face o alegere și prin faptul că se răzgândesc", spune Alta. "Dar, odată ce își consolidează nucleul interior, viața lor devine lină".


4. Scorpion

Scorpionii prosperă în momentele care permit transformarea, chiar dacă acele momente ar putea părea o criză pentru alții.
De exemplu, atunci când toate casele din bloc se inundă în timpul unei furtuni, un Scorpion va fi cel care va suna la compania de asigurări și se va asigura că toată lumea are un pat uscat în care să doarmă. Cu toate acestea, această căutare a transformării se poate întoarce și împotriva lor.

"Dacă viața lor este prea plictisitoare, previzibilă și liniștită, Scorpionii pot căuta în subconștient o criză sau chiar o pot crea din nimic", spune Alta. "În plus, acest semn este foarte emoțional, iar drama este elementul lor." Vor căuta probleme doar pentru a se grăbi.

 

 


3. Săgetător

Acest semn de foc urmărește cu nerăbdare orice, de la noi locuri de muncă la aventuri de călătorie.


"Simbolul este jumătate om și jumătate cal, deci avem acea dualitate a două lucruri: Gândesc cu jumătatea de jos sau cu cea de sus?", spune astrologul  Leslie McGuirk. "În plus, au și o armă: partea masculină a simbolului este un arcaș, care mânuiește un arc și o săgeată cu foc la capăt".

Și nu știi niciodată exact unde ar putea fi îndreptat acel arc - atât de mulți oameni văd acest semn ca pe un fel de tun liber.

 

2. Pești

Simbolul acestui semn, peștele, este o metaforă potrivită pentru instabilitatea sa. "Oamenii Pești înoată adesea aici, acolo și peste tot, așa că pot părea nestatornici și dezangajați", spune McGuirk. "Gândește-te la ceea ce fac peștii când le este frică: se îndepărtează în săgeți și, din moment ce sunt mereu în mișcare, este greu să-i imobilizezi."

Planeta guvernatoare a Peștilor, Neptun, care supraveghează iluziile și delirurile, îi face și mai haotici.

"Niciodată nu știi exact unde te afli cu ei, pentru că sunt cameleoni magistrali - într-o zi pot fi adorabili și dulci, iar data următoare când îi întâlnești, poți simți că au un plan diabolic", adaugă McGuirk.

 

1. Gemini

 "Este ca și cum două persoane cu dorințe opuse trăiesc în interiorul unui Gemeni, contribuind la haosul lor interior", spune astrologul Alta. "Într-o zi, un Gemeni vrea să își deschidă propria afacere, iar a doua zi îți spune că viața de nomad este cea mai bună, așa că visează să renunțe la tot și să plece într-o călătorie în jurul lumii."

Vor face salturi între hobby-uri, slujbe și chiar prieteni. Pentru ca un Gemeni să devină mai împământenit, trebuie să își armonizeze tendințele opuse.

"Principalul lucru este să găsească un punct de echilibru și să fie serioși în activitățile lor, fără a renunța la jumătatea drumului", spune Alta. "În acest caz, Gemenii pot fi super eficienți, hrăniți de energia ambelor lumi și mereu strălucind de interes."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: sagetator  Varsator  zodiac  Zodie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel