Cele mai irascibile semne zodiacale. Se enervează din orice și este greu să le faci pe plac
Data publicării:
Iată care sunt cele mai nervoase semne zodiacale, potrivit astrologilor.

Pășești din greșeală într-o băltă, îți arzi pâinea prăjită de dimineață sau partenerul tău îți spune aceeași poveste pentru a zecea oară. Toate acestea sunt mici neplăceri ar putea irita probabil pe oricine. Dar, cei mai mulți oameni reușesc să treacă cu brio peste aceste lucruri, fără să se consume prea mult. În același timp, există și câteva persoane care pur și simplu nu-și pot șterge de pe față privirea încruntată. Și, potrivit astrologilor Bestlife, horoscopul ar fi de vină pentru acest lucru.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de "Mercur cel rapid și inteligent", notează astrologul Lisa Barretta, așa că sunt multitasking înnăscuți. "Dar când sunt prea multe de făcut la ordinea zilei, pot deveni irascibili și certăreți".

Și, din moment ce sunt un semn atât de activ, devin, de asemenea, irascibili când se plictisesc. 
"A face același lucru prea mult timp sau a fi în preajma unor oameni plictisitori îi poate face irascibili", spune Raquel Rodriguez, astrolog. "Ei tânjesc după stimulare intelectuală".

Rac

După cum explică Bella Nguen, carapacea lor dură le ascunde vulnerabilitățile. Dar când se simt răniți, atenție, pentru că pot izbucni destul de dur.

"Racul este sensibil emoțional și poate deveni iritabil atunci când se simte neglijat sau neapreciat", spune Rodriguez. "Stările lor de spirit sunt strâns legate de mediul lor emoțional, așa că o lipsă de securitate emoțională îi poate face să fie irascibili. Ei vor să se simtă apreciați în toate relațiile lor, iar faptul că nu primesc această validare îi poate irita."

Berbec

"Guvernat de Marte cel înflăcărat, Berbecul este impulsiv, iute la mânie și nerăbdător", notează Barretta. "Ei devin super frustrați dacă lucrurile nu se întâmplă rapid și, de multe ori, își folosesc furia ca pe o modalitate de a se certa și de a scăpa de a face ceva ce ar prefera să nu facă."

Nerăbdarea și iritabilitatea lor ies la iveală și atunci când simt că timpul lor este irosit, "fie că este vorba de o întâlnire întârziată sau de un serviciu lent la restaurant", adaugă Rodriguez.

Fecioară

"Nimeni nu este perfect, dar Fecioarele mofturoase așteaptă perfecțiunea, mai ales de la ceilalți", împărtășește Nguen. "Când lucrurile nu se ridică la standardele lor înalte, Fecioarele hipercritice devin iritabile."

Unele dintre lucrurile mărunte care le vor schimba starea de spirit includ împrejurimile dezordonate, greșelile gramaticale sau faptul că cineva vine târziu. 

"Iritabilitatea lor este modul lor de a insista pentru excelență", notează Rodriguez. Dacă ai o Fecioară în viața ta, "a da dovadă de o oarecare relaxare ajută la minimizarea stării de spirit", sfătuiește Nguen.


Capricorn

Ca și Fecioara, Capricornului îi plac lucrurile făcute într-un anumit fel. 

"Lenea și greșelile neglijente îi irită extrem de mult", spune Nguen.

Fiind cel mai muncitor semn zodiacal, "Capricornii au un puternic simț al responsabilității și pot deveni iritabili atunci când ceilalți nu dau dovadă de același angajament", adaugă Rodriguez. "Ei urăsc ineficiența și amânarea, așa că, dacă văd pe cineva lenevind, este posibil să devină nervoși. Iritabilitatea lor provine adesea din cauza așteptărilor mari de la sine și a proiectării acestora asupra celorlalți."

Scorpion

Aceste semne de apă sunt cunoscute pentru căile lor misterioase și personalitățile lor secrete.

„Atunci când se simt nedreptățiți sau simt necinste, iritabilitatea lor atinge cote maxime. Își doresc legături profunde și orice lucru superficial îi poate declanșa.", continuă astrologul.

Barretta avertizează că, dacă simți că ceva supără un Scorpion, cel mai bine este să nu te bagi.

"Spre deosebire de Berbec, care este deschis și își arată iritabilitatea, Scorpionul tace, cu excepția unei izbucniri ocazionale de sarcasm care ar trebui să servească drept avertisment pentru cei din jur", spune ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  iritate  nervoase  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel