Cele mai mari provocări cu care s-a confruntat Oana Ormenișan la pupitrul știrilor: „Mi se pare cel mai greu să fac asta”
Data publicării:
Oana Ormenișan, noua prezentatoare de la Observator, a dezvăluit recent care sunt cele mai mari provocări cu care s-a confruntat la pupitrul știrilor.

Oana Ormenișan este noua prezentatoare de la Observator, la Antena 1. Ea prezintă știrile de la ora 17:00 alături de Valentin Butnaru. Dacă până nu demult acesta prezenta știrile alături de cele două colege, Olivia Păunescu şi Mihaela Călin, de ceva vreme, Oana Ormenișan a preluat locul acestora. Un timp, ea a prezentat rubrica horoscop a Observatorului matinal, iar de când a trecut la pupitru, lucrurile s-au schimbat semnificativ. De când prezintă jurnalul de știri, Oana Ormenișan recunoaște că a avut de întâmpinat câteva provocări. 

„Pe mine prompterul mă ajută, dar mă și încurcă. Mi se pare că mă exprim mai bine atunci când vorbesc fără”

Într-un interviu pentru Ego, prezentatoarea TV a mărturisit că prompterul nu este întotdeauna cel mai bun prieten al ei, având în vedere că uneori își dorește să vorbească liber. Cu toate acestea, când subiectele sunt mai serioase, prompterul o ajută.

„Pe mine prompterul mă ajută, dar mă și încurcă. Mi se pare că mă exprim mai bine atunci când vorbesc fără prompter, dar când avem știri foarte serioase, prompterul mă ajută. Sunt niște subiecte pe care încă nu pot să le gestionez atât de bine. În acest caz, el mă ajută!”, a spus Oana Ormenișan pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin, dezvăluiri halucinante despre căsnicia cu Marcel Toader: „Mi-a făcut cel mai mare rău, nu știam prin ce trecuse Gabriela Cristea”

Te-ar putea interesa și: Cinci obiceiuri care te vor îmbolnăvi. Renunță imediat la ele! Dr. Marius Sava: „Te vei predispune la boli cardiovasculare, la diabet, la accident vascular cerebral”

Cele mai mari provocări cu care s-a confruntat Oana Ormenișan la pupitrul știrilor

Prezentatoarea TV recunoaște că zilnic întâmpină provocări la pupitrul știrilor. Una dintre cele mai dificile aspecte pentru ea este să se desprindă emoțional de poveștile pe care le relatează, în special cele despre copii mici, familii și animale. Oana Ormenișan a mărturisit că îi este greu să gestioneze emoțiile atunci când prezintă știri triste, și încă resimte impactul acestora.

„Mi se pare cel mai greu să mă desprind de poveștile pe care le citesc, mai ales atunci când avem știri despre copii mici, familii și animale. Îmi este greu să mă desprind și încă le simt. Mi-ar plăcea să pot să gestionez emoțiile mai bine atunci când citesc aceste știri mai triste. Programul îmi place foarte mult. Cu media nu am avut probleme până acum și sper să nu am.

Nu mă afectează pentru că știu că greșeala este omenească. Încă fac greșeli și cred că o să fac și de acum încolo, dar voi trece peste. Cred că aceasta este cheia, să înveți din greșelile tale, nu să le lași să treacă și să nu îți pese. Îmi pasă, învăț, dar merg mai departe”, a mai precizat Oana Ormenișan.

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu împlinește 45 de ani! Dorința pe care și-a pus-o vedeta în urmă cu 10 ani: „Doamne, sunt pregătită”

Te-ar putea interesa și: Cum l-a prins Oana Lis pe Viorel vorbind cu altă femeie: „A început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel