Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești din săptămâna 21 - 27 august 2023
Data publicării:
Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Iepurele: numere norocoase
1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Iepure, norocul tău în această săptămână este intim legat de numerele norocoase. Dacă ești atras în mod natural de un anumit număr și îl consideri norocos, folosește energia acelor numere în această săptămână pentru a-ți spori norocul. Poți să le scrii în carnețelul tău, să agăți un banner lângă ușa ta sau chiar să le cernești pe degete și pe mână (dacă te simți bine). Cei care lucrează în mod profesional cu registre contabile și taxe vor fi extrem de norocoși în această săptămână. Dacă aveți un examen în curând, nu vă scrieți numerele norocoase pe hârtie!

În afară de asta, săptămâna ta va decurge fără probleme și va fi plină de aventuri de tip relaxat. Logodnele cu prietenii și familia îți vor aduce și ele noroc, dar numai dacă nu există conflicte sau dacă oamenii nu încearcă să ascundă sub preș chestiuni grave. Așa că ai grijă la asta.

2. Cal: noroc de carte
1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Cal, norocul tău în această săptămână va proveni din cărți și materiale de studiu. Aceasta este o veste excelentă dacă ești student, deoarece ai nevoie de acest noroc pentru a avea rezultate bune. Chiar și în general, vei beneficia foarte mult dacă vei petrece timp cu cărți și materiale de lectură în această săptămână. Ia-o acasă dacă ești atras intuitiv de un anumit volum din bibliotecă sau librărie.

Dacă te simți chemat, poți căuta răspunsuri din partea universului și prin intermediul cărților în această săptămână. Tehnica seamănă mai mult cu divinația și necesită o carte groasă de povești. Continuă să răsfoiești paginile până când te simți atras intuitiv de o pagină sau te oprești la una. Trebuie să descifrezi înțelesul așa cum se aplică la viața ta, așa că nu lua cuvintele la propriu sau la valoarea nominală!

3. Porc: noroc în relații
1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Fie că este vorba de relații platonice sau romantice, norocul tău din această săptămână este legat de relațiile interpersonale, Porc. Ești pregătit pentru niște interacțiuni intrigante? Pentru unii dintre voi, acest noroc va curge, de asemenea, atunci când vă veți răsfăța cu activități de îngrijire de sine, cum ar fi mersul la spa, cumpărăturile, cititul unei cărți sau petrecerea timpului cu cei mai buni prieteni. Asigură-te doar că îți canalizezi pozitivitatea în carieră sau într-un alt proiect personal, astfel încât să beneficiezi și tu de un impuls de productivitate.

Dacă te simți chemată, uleiurile esențiale te pot ajuta să te aliniezi cu norocul tău în această săptămână și să te conduci acolo unde bate vântul norocului. Vei avea nevoie de un difuzor de arome pentru acest lucru și de o piesă de meditație sonoră. Lasă parfumul de ulei esențial să se răspândească în spațiul în care locuiești și apoi găsește un buzunar de liniște pentru a medita. Universul îți va vorbi dacă îi permiți. Lavanda este o opțiune excelentă pentru ulei, dar puteți folosi și altceva care vă este plăcut.

4. Câine: stăpânindu-ți norocul
1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Câine, fii atent la gândurile și acțiunile tale în această săptămână. Ești stăpânul destinului tău în această perioadă. Norocul se va canaliza prin tine. Asta înseamnă că, dacă încerci să manifești ceva, ești pregătit în acest moment pentru a-l aduce în prim plan. Reversul medaliei este și el valabil. Gândurile și intențiile tale negative pot crea și ele ceva otrăvitor. Nu vă amestecați speranțele cu pesimismul, sau veți manifesta ceea ce vă doriți - doar pentru a regreta grav.

Dacă aveți timp, luați câteva zile de vacanță în această săptămână. Chiar și o scurtă excursie de weekend cu partenerul tău de viață îți va ridica sufletul și te va umple de ceea ce ai nevoie în materie de optimism și pozitivitate. Este de preferat să faceți acest lucru la începutul săptămânii, astfel încât să aveți suficient timp pentru a lucra cu magia pe care o ridicați.

5. Bivol: noroc în finaluri
1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Norocul săptămânii tale este legat de finanțe, în special de împrumuturi și credite. Dacă lucrezi la o bancă sau ai o operațiune de creditare, vei fi norocos în această săptămână. Timpurile se aliniază în favoarea ta. Această energie îi va binecuvânta și pe cei care vor să ia împrumuturi pentru o casă, studii superioare sau altceva. Ai grijă însă la banii pe care îi împrumuți în situații private.

Parfumurile florale vor fi extrem de norocoase pentru tine în această săptămână. Dacă aveți un parfum preferat, purtați-l mai des în această săptămână. Îți vei deschide uși pentru tine fără să realizezi cum se întâmplă. Parfumurile lemnoase sunt, de asemenea, excelente pentru acest lucru. Ferește-te de parfumurile grele, care dau greutate personalității cuiva. Nu te vor ajuta în această săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop chinezesc  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO




pixel