Cele mai norocoase 5 semne zodiacale chinezești din astrologie în această săptămână
Data publicării:
Cinci semne zodiacale chinezești vor avea parte de noroc în această săptămână. 

1. Câine
1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Noroc în schimbare

Norocul tău se va schimba din rău în bine. Nu irosiți acest noroc la jocurile de noroc! Vei câștiga mai bine concentrându-ți resursele și timpul pe o activitate care te va împlini profund. Pentru unii dintre voi, această schimbare este intim legată de lucrurile pe care le faceți pentru familia voastră.


Cu cât sunteți mai conștienți de viitorul celor dragi, cu atât mai bine veți putea să vă valorificați norocul pentru un viitor mai luminos pentru toți. Acest lucru nu se limitează doar la cei dintre voi care aveți copii, ci se aplică și părinților și altor persoane dragi.

Petrecerea timpului cu copiii vă va spori norocul în această săptămână. Poți ajuta să ai grijă de verișorii tăi sau de copiii fraților tăi sau să te oferi voluntar la un adăpost local. Predarea limbilor străine este, de asemenea, indicată aici dacă doriți să vă donați timpul. Ai grijă doar să nu împărtășești prea multe despre activitățile tale pe rețelele de socializare. Nu știi niciodată cine te urmărește. În plus, ar putea crea așteptări și ar putea îndepărta caracterul inimos al eforturilor tale.

2. Iepurele
1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035


Noroc în familie

Norocul săptămânii tale este legat de familie și de cei dragi. Petreceți timp cu ei, aduceți-vă bucurii unii altora, împărțiți mâncare bună și râsete și încercați să atenuați durerea dacă cineva suferă de o durere sufletească sau de o criză de sănătate.

Experiențe și conexiuni predestinate te așteaptă în timp ce parcurgi aceste drumuri alături de oamenii tăi preferați de pe Pământ. Unii dintre voi s-ar putea să întâlnească acest lucru în timpul unei vacanțe sau al unei zile în familie. Alții dintre voi vor descoperi că inima voastră se va vindeca, ceea ce, la rândul său, vă va spori abilitățile de manifestare.

Dacă vă simțiți chemați să o faceți, vizitați mormântul sau memorialul strămoșilor și colegilor voștri care au murit prea devreme. Purtați un buchet de respirație de copil pentru a-l lăsa în urmă cu respect. Uneori este important să privești în urmă, să-ți amintești vremurile bune și să prețuiești norocul de a găsi dragostea adevărată, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. O inimă recunoscătoare atrage mai multe experiențe pozitive, iar tu vei fi mai atentă și mai prezentă în celelalte relații ale tale prin aceste amintiri.

3. Bou
1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

Noroc intuitiv

Intuiția ta este foarte puternică în această săptămână. Ea poate duce chiar la câteva experiențe oculte pentru unii dintre voi... dacă sunteți înzestrați psihic sau dacă aveți mediumi în linia de sânge sau în strămoși. Fiți atenți la aceste șoapte și murmure, deoarece acestea vor avea un impact direct asupra norocului vostru.

Unii dintre voi vor beneficia dacă veți purta o piatră pentru a vă ajuta să vă acordați cu cunoașterea voastră interioară. Poate acționa, de asemenea, ca o piatră de încercare pentru cei care se luptă cu nesiguranța și au nevoie să fie reasigurați că vor fi bine indiferent de situație.


Desigur, loviturile intuitive nu sunt întotdeauna pozitive și nu se simt întotdeauna bine. S-ar putea să fie nevoie să reevaluezi câteva relații din viața ta în această perioadă pentru un viitor mai bun. Permiteți ca persoanele toxice să vă domine? De ce suporți comportamente pe care le consideri detestabile sau contrare principiilor tale? Este posibil să ai sau nu puterea de a face schimbări dramatice, dar te poți distanța de cei cu care nu rezonezi.

4. Calul
1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Inspirație norocoasă


Cal, mintea ta este potul tău de aur în această săptămână. Inspirațiile și ideile norocoase vor fi din belșug în următoarele zile. Asigură-te că ai mereu la tine un material de scris pentru a nu le rata! O aplicație de notițe de pe telefon este de asemenea grozavă, dar unii dintre voi vor beneficia de la purtarea unui mic caiet de buzunar pentru a da frâu liber minții fără limitările unei tastaturi. Cartografierea minții vă va ajuta să duceți aceste inspirații la nivelul următor. Așa că, dacă nu ați încercat-o încă, urmăriți câteva videoclipuri pe YouTube pentru a învăța cum. Experiența va fi extraordinară.

Asigură-te doar să eviți cât mai mult posibil persoanele toxice în această săptămână. Fie că sunt bârfitori sau nemulțumiți cronic, ghinionul lor ar putea să-ți infecteze norocul în această săptămână. Cei care au fost numiți o carte deschisă trebuie să fie mai atenți. Lumina ta atrage o mulțime de forțe întunecate care ar prefera să-ți fure lumina decât să o găsească în ei înșiși.

5. Capra
1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Noroc online

Se pare că ai dat lovitura în era reședințelor digitale. Uită de doleanțele celor care numesc tot ce este virtual rău. Norocul tău în această săptămână este strâns legat de tot ceea ce faci online. De la găsirea de cărți la liste de redare și până la descoperirea de podcast-uri și alte bijuterii ascunse, vei găsi cele mai extraordinare experiențe online. Unii dintre voi s-ar putea chiar să fie inspirați să înceapă ceva al lor prin aceste experiențe sau să își îmbunătățească viața.

Ține minte: acest noroc este strâns legat de mentalitatea ta în această săptămână. Dacă permiteți negativității să vă otrăvească mintea și gândurile, veți căuta lucruri care vă vor face mai mult rău decât bine. Așa că încearcă să fii pozitiv în timp ce explorezi. S-ar putea chiar să găsești un mentor sau un antrenor de viață al cărui mesaj să rezoneze profund. Unii dintre voi își vor crea mai multă pozitivitate în scurt timp prin aceasta sau chiar își vor programa un refugiu de vacanță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  noroc  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel