Horoscop 2024. Cele mai norocoase zodii în noul an
Data publicării:
2024 pare extrem de promițător pentru aceste patru zodii. Iată ce prevăd astrele în noul an pentru norocoșii zodiacului. 

Sfârșitul anului 2023 se apropie cu pași repezi și nu există un moment mai bun pentru a reflecta asupra rezoluțiilor tale de Anul Nou care urmează.  În 2023, maximele au fost înalte și minimele au fost joase, dar 2024 este o șansă de a o lua de la capăt. Acest an te împinge spre căutări revoluționare, așa că nu fi surprins dacă viața ta - și a restului lumii - arată foarte diferit până când ajungem în 2025.

2024 începe cu norocoasa planetă Jupiter care nu mai este retrogradă, insuflând colectivității speranță, credință și optimism pentru un viitor mai luminos. Mercur retrograd se va fi încheiat și el în Săgetător la 1 ianuarie, readucând ideile, gândurile și obiectivele pe termen lung la viteză. Această revigorare cosmică este urmată de marea revenire a lui Pluton în Vărsător, agentul schimbării, pe 20 ianuarie, precum și de staționarea directă a lui Uranus pe 27 ianuarie. Regândirea valorilor tale ar putea aduce oportunități neașteptate și perspective noi, mai ales când vine vorba de casele astrologice guvernate de Taur și Vărsător din harta ta natală. Nu vă fie teamă să vă testați norocul și să vă aventurați în afara a ceea ce vă este familiar. Ai putea descoperi un talent neexploatat sau o sursă neconvențională de venit.

 

Cu cât ești mai ancorat în pământ, cu atât mai ușor va fi să navighezi în primul sezon de eclipse din 2024. Având loc la doar câteva zile după echinocțiul de primăvară - ca să nu mai vorbim de un pătrat imprevizibil Marte-Uranus - va avea loc o eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie, urmată de o eclipsă de Soare în Berbec pe 8 aprilie. Această perioadă haotică vă va încuraja să renunțați la legăturile și angajamentele care nu vă răsplătesc investițiile, permițându-vă să preluați fără reproșuri controlul asupra vieții voastre și să conduceți cu încredere și independență. Pe 20 aprilie, o conjuncție fascinantă Jupiter-Uranus în Taur ar putea aduce evoluții șocante, surprinzător de benefice pentru tine. Cea mai bună parte? Venus își va uni forțele cu Jupiter în Taur pe 23 mai, adăugând abundență. Marcați-vă această dată în calendare, deoarece acesta va fi unul dintre cele mai favorabile momente de bun augur din 2024.

Pe 25 mai, norocosul Jupiter își va face debutul în Gemeni pentru prima dată din 2013, unde va rămâne până în 2025. Acest tranzit de 13 luni va stinge curiozitățile noastre colective și va promova creșterea comunicării globale. Exploatați această energie stimulatoare din punct de vedere mental, scufundându-vă în activități intelectuale. Înainte ca 2024 să se încheie, va avea loc o eclipsă parțială de Lună pe 17 septembrie, care va avea loc în Pești pentru prima dată în aproape 10 ani. Unde se află Peștii în harta ta? Și ce făceai în martie 2015? Ar putea explica ce îți rezervă următoarea călătorie. Aceasta este prima dintr-o serie de eclipse care va continua de-a lungul anilor 2025-2026, așa că considerați-o un preludiu pentru ceea ce va urma, potrivit StyleCaster. 

 

 

Aceste 4 semne zodiacale vor avea noroc în 2024

 

Dacă semnul tău solar, semnul lunii sau, cel mai important, ascendentul tău se încadrează în oricare dintre următoarele semne zodiacale, anul 2024 ar putea fi unul de neuitat. Iată de ce:

 


Berbec

Ești minunat așa cum ești, dar 2024 ar putea fi anul în care te decizi să te reinventezi, Berbec. Acest lucru este valabil mai ales în condițiile în care Nodul Nord își continuă călătoria plină de adrenalină prin prima ta casă a sinelui, alimentându-ți focul interior și dorința de a reuși, dar mai este și altceva. Puternicul Pluton va reintra în a 11-a ta casă a afacerilor comunitare pe 20 ianuarie, oferindu-ți o șansă de a-ți transforma obiectivele viitoare, precum și sentimentul de apartenență în lume. Există o mare șansă să realizezi tot ceea ce ți-ai propus în 2024. Marte - planeta ta guvernatoare - își va uni în cele din urmă forțele cu Pluton în Vărsător pe 14 februarie, ceea ce te va transforma într-o forță formidabilă de luat în seamă în comunitatea ta. Asigură-te că-ți definești clar obiectivele, astfel încât să poți exploata această sinergie ultraputernică în cel mai bun mod posibil.

 


Anul acesta, sezonul Berbecului este însoțit de o eclipsă de Lună care îți va încărca sectorul relațional pe 25 martie, urmată de o eclipsă de Soare în Berbec pe 8 aprilie. Lasă deoparte ceea ce te-a inhibat să te angajezi pe deplin în tine însuți, deoarece acest lucru echivalează cu o lumină verde din partea cosmosului. Vă așteaptă un nou capitol de viață incitant, deoarece vi se va oferi ocazia de a vă recăpăta puterea și de a vă debarasa de energiile înșelătoare la care v-ați angajat în mod inconștient. Eliberarea nu s-a simțit niciodată atât de bine.


O conjuncție revigorantă Jupiter-Uranus pe 20 aprilie te-ar putea surprinde cu un câștig neașteptat, conducându-te spre o nouă cale financiară. Nu ar strica să joci la loto sau să-ți testezi norocul, deoarece Venus se va uni în cele din urmă cu Jupiter în a doua ta casă a bogăției personale. Mai abundent de atât nu se poate. 

 

Taur

Ambițiile tale sunt puternice în 2024, așa că rămâi cu ochii pe premiu. Cu Pluton alchimic revenind în a zecea ta casă a autorității în ianuarie, temele legate de ocupația, reputația și persoana ta publică vor fi mai accentuate. Forjarea unui angajament mai profund față de obiectivele tale profesionale ți-ar putea permite să ai un impact extraordinar în lume. Unii dintre voi ar putea chiar să decidă să își regândească programul de zi cu zi până în momentul în care va avea loc eclipsa de Lună în Balanță, pe 25 martie, deoarece veți dori să vă maximizați potențialul și să deveniți și mai energici și mai eficienți.


Lumea este a ta, Taur! Jupiter va forma o conjuncție cu Uranus, cel care face schimbări, în prima ta casă a sinelui, pe 20 aprilie, inspirându-te să te reintroduci în lume. Contemplați dacă să lansați acea nouă afacere online? Niciodată nu a existat un moment mai bun pentru o nouă aventură. Pe 23 mai, Venus - guvernatorul dvs. planetar - se va alătura, de asemenea, lui Jupiter într-o conjuncție extrem de prosperă în Taur pe 23 mai. Pe lângă faptul că va arăta lumii adevărata ta valoare, această aliniere ar putea să-ți sporească statutul financiar și să te ajute să-ți redefinești brandul personal. Acesta este de departe unul dintre cele mai norocoase tranzite pe care le vei experimenta în întreaga ta viață, așa că fă-l să conteze! După ce Jupiter va intra în Gemeni și în a doua ta casă a finanțelor, pe 25 mai, vei începe să cultivi și mai multe abilități de a face bani.

 


Pe 17 septembrie, o eclipsă de Lună în Pești îți va zgudui a 11-a casă a comunității și a inspirației, aducând schimbări semnificative în viața ta socială și în mijloacele de conectare cu rețeaua ta extinsă, schimbări care vor dura următoarele șase luni. Această eclipsă vă va schimba traiectoria și vă va arăta o nouă viziune pentru viitor. De asemenea, va încheia definitiv un capitol profesional. 

 


Gemeni

Nu există nimic mai interesant pentru tine decât stimularea intelectuală, Gemeni. Din fericire pentru tine, anul 2024 îți aduce idei și înțelepciune la nesfârșit. Puternicul Pluton se va întoarce în Vărsător - semnul tău de aer coleg - pe 20 ianuarie, reluându-și călătoria care îți va schimba viața prin a noua ta casă a aventurii, a sistemelor de credință, a publicării și a descoperirii de sine. Dacă se întâmplă să lucrezi în mass-media - sau pur și simplu îți place să răsfoiești internetul - capacitatea ta de a influența masele și de a-ți extinde percepția asupra lumii va primi un impuls. Go-getterul Marte se va alătura, de asemenea, lui Pluton în această zonă a hărții tale pe 14 februarie, adăugând o energie împuternicitoare și volatilă în amestec. Fiți perspicace când vine vorba de a vă urma instinctele sociale și intelectuale, chiar dacă asta înseamnă să vă redirecționați energia către ceva mai semnificativ.


Pregătiți-vă pentru o schimbare de inimă până la primăvară, deoarece eclipsa de Lună din Balanță din 25 martie și eclipsa de Soare din Berbec din 8 aprilie ar putea aprinde un nou proiect pasional (sau poate chiar o nouă conexiune romantică). Împrietenirea cu o nouă comunitate de persoane cu aceleași păreri, fie în persoană, fie prin intermediul rețelelor sociale, este, de asemenea, o posibilitate. În orice caz, nu vă mai feriți să urcați pe scenă și să vă rețineți contribuțiile spirituale față de restul lumii.


Jupiter - planeta recompensei și a abundenței - va intra, de asemenea, în semnul tău zodiacal pe 25 mai, pentru prima dată din 2013. Acest tranzit te transformă în favoritul celest al anului 2024, așa că felicitări pentru tot acest plus de noroc și expansiune! Cea mai mare planetă din sistemul solar îți oferă șansa de a te dezvolta, de a te extinde și de a explora activități intelectuale care ar putea să-ți aducă beneficii pe termen lung.

 

Capricorn


Dacă viața te-a muncit până la os, nu-ți face griji. Aproape că ai ieșit definitiv din impas, Capricorn! Pluton - planeta morții și a renașterii - își va încheia în sfârșit călătoria prin semnul tău zodiacal pe 20 ianuarie, unde ți-a provocat simțul de sine încă din 2007. Se poate spune că ai avut parte de destule "transformări" pentru o viață întreagă.


Într-o notă mai luminoasă - și chiar la timp pentru primul sezon de eclipse din 2024 - norocosul Jupiter își va uni forțele cu Uranus prin a cincea ta casă a iubirii, creativității și exprimării de sine pe 4 martie. Pregătește-te să inventezi ceva extrem de neconvențional și nou în viața ta, Capricorn. O oportunitate neașteptată pentru o relație amoroasă ar putea să te tragă de coarda inimii, dacă nu cumva să îți inspire o pasiune creativă nou descoperită cu totul. Dar așteaptă, e și mai bine! Venus, în căutare de plăcere, se va întâlni în cele din urmă cu Jupiter în colegul de semn de pământ Taur pe 25 mai, aducând valoare, romantism și abundență în această zonă a vieții tale. Deoarece elementul pământ este tangibil și lucrativ, acest lucru ar putea duce la o oportunitate pentru tine de a-ți fundamenta viziunea artistică și de a câștiga un venit stabil în acest proces. Această energie este, de asemenea, extrem de fertilă, ceea ce o face ideală pentru nașterea a ceva nou în viața ta, inclusiv a copiilor, dacă ești interesat să devii părinte.


Ca și cum acesta nu ar fi un motiv suficient pentru a începe un nou proiect interesant, Marte se va alătura și lui Uranus în Taur pe 15 iulie. Pregătește-te ca inspirația să te lovească ca un fulger, deoarece un nivel șocant de impuls te-ar putea propulsa spre o realitate cu totul nouă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2024  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel