Cele mai ordonate semne zodiacale. Se pot adapta rapid și planifică totul fără teamă
Data actualizării:
Data publicării:
S-ar putea să cunoașteți pe cineva (sau să fiți cineva) care are întotdeauna totul perfect ordonat. Acești oameni rezolvă problemele, se pot adapta rapid și planifică fără teamă. Se poate spune cu siguranță că își vor respecta întotdeauna termenele limită și le place să îndeplinească sarcinile pe care le au la îndemână. Dar cum reușesc acești oameni să aibă întotdeauna bazele acoperite? Astrologia ar putea juca cu siguranță un rol.

Gemeni

Gemenii sunt sociabili până la refuz și au capacitatea de a comunica cu ușurință cu oricine le iese în cale, chiar dacă este vorba doar de o clipă. Ei sunt întotdeauna bucuroși să își împărtășească gândurile și ideile cu ceilalți și știu cum să vorbească repede, dar în același timp să transmită ceea ce au de spus.

Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense, spune că natura lor duală joacă un rol în abilitățile lor de organizare - având două laturi ale personalității Gemenilor, aceștia sunt capabili să echilibreze sarcinile și prioritățile cu ușurință. "Este ca și cum ai avea două creiere care lucrează în tandem, ceea ce este destul de util atunci când vine vorba de gestionarea proiectelor complexe", spune ea.

Aceste semne de aer sunt adaptabile și flexibile. Gestionarea mingilor curbe este floare la ureche pentru ei, datorită energiei lor de gândire rapidă. Vor reuși să se mențină pe ei înșiși și pe cei din jurul lor organizați, chiar dacă lucrurile o iau puțin razna.

Rac

Organizarea face Racul fericit. Ei sunt prietenul care știe ziua de naștere a tuturor, pentru că au totul în calendarul lor. Aceste semne de apă sunt guvernate de Lună, care se referă la cicluri și ritmuri, așa că le place să aibă sisteme pentru a ține evidența lucrurilor. Clare spune că cei din zodia Rac simt mereu o mulțime de lucruri, așa că au nevoie să fie organizați pentru a naviga prin toate aceste emoții - și pentru a avea grijă de toți oamenii lor.

"Protectorul casei și al căminului se asigură că alimentele preferate ale celor dragi sunt stocate în frigider și că spațiul lor de acasă este curat și organizat", spune Jill Loftis, astrolog și fondator la Nuit Astrology.

Vărsător

Gândurile Vărsătorului sunt diferite de orice altceva - acești oameni au multe pe cap. Și, deși ar putea avea un mod neconvențional de a fi, vor părea întotdeauna bine puse la punct în exterior.

Spațiul lor de lucru ar putea avea ceva dezordine, totuși, dar acești inovatori știu întotdeauna unde sunt lucrurile sau cum ar trebui îndeplinită o sarcină. Au tendința de a organiza orice plan în jurul ideilor pe care le au. În timp ce alții ar putea fi stresați din cauza funcționării în acest fel, Vărsătorul are întotdeauna totul sub control

"Fie că este vorba de organizarea priorităților lor de la locul de muncă sau de coordonarea unui protest, există o metodă a nebuniei", spune Loftis.

Scorpion

Scorpionul are o mare profunzime de înțelegere, precum și un autocontrol impecabil. Sunt foarte intuitivi și pot gestiona cu ușurință scenarii complexe. "Ei nu doar vibrează capabil, ci o întruchipează", spune Loftis. Cunoscuți pentru concentrarea lor cu laser și atenția la detalii, Scorpionii vor fi întotdeauna în fruntea listei lor de lucruri de făcut. Sunt atât de organizați încât problema va fi rezolvată înainte ca tu să îți dai seama că a existat una. "Dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă țină viața sau afacerea în ordine, nu căutați mai departe de un Scorpion", adaugă Clare. Ei vor face ca totul să meargă bine, astfel încât să nu trebuiască să o faci tu.

Fecioară

Când te gândești la o Fecioară, organizarea ar trebui să fie în prim-planul minții tale. Sunt inteligenți dincolo de orice imaginație și sunt atenți la detalii ca nimeni altcineva, ceea ce le cere să fie destul de organizați. "Sunt genul de oameni care pun punctul pe i și trec cu litere de ti, și o fac cu stil", spune Clare.

Fiind un semn de pământ, aceste persoane sunt practice și ancorate în pământ. Știu cum să facă lucrurile în mod eficient și vor întotdeauna să își ducă planurile la bun sfârșit. Nu fiți prea surprinși dacă îi vedeți cu mai multe liste de lucruri de făcut pentru diferite proiecte sau cu toate obiectivele lor viitoare trasate.

"Fecioarele sunt, de asemenea, cunoscute pentru mințile lor analitice, ceea ce le permite să vadă tipare și relații pe care alții le-ar putea rata", spune Clare.

Capricorn

Capricornii sunt harnici și orientați spre obiective, așa că nu este un șoc prea mare să aflăm că sunt cel mai organizat semn zodiacal. Nu pot cuceri lumea dacă viața lor nu este în ordine. Loftis spune că aceste semne de pământ practice prosperă în spații minime, cu zero dezordine, și se țin întotdeauna de planurile lor. Planeta lor guvernatoare este Saturn, care se ocupă de structură, disciplină și responsabilitate, așa că au o înclinație naturală de a avea totul aranjat cum trebuie. Nu vei pierde niciodată urma a nimic atunci când ești cu un Capricorn - ei vor avea lucrurile planificate cu săptămâni în avans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  ordine  zodii 


DC Media Group Audience

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Iancu Sterp, captură video Youtube

Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

Ana-Maria Ticea. Captură video: YouTube/WOWnews

Horoscop 17 – 23 iunie 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care are parte de bani

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Care sunt cele 5 zodii care se vor îmbogăți în această vară! Mihai Voropchievici vine cu vești bune

Sursă foto: Babasha/Instagram

Câți bani a luat Babasha ca să cânte la concertul trupei Coldplay? Iată răspunsul!

Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose, revoltată după concertul Coldplay: „Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gât. Așa ceva nu am trăit”
pixel