Cele mai protectoare semne zodiacale. Te poți baza pe ele în orice situație
Data publicării:
Astrologii au realizat topul celor mai protectoare zodii.

Fie că este vorba de a te apăra în fața prietenilor bârfitori sau de a te proteja de anumite incidente din viața de zi cu zi, unii oameni ar face orice pentru a-i feri pe ceilalți de pericol. Poate că vor ajunge chiar într-o carieră precum cea de pompier, în care îi protejează constant pe ceilalți. Dacă te întrebi ce face ca cineva să fie așa, ar putea fi chiar datorită horoscopului, potrivit Bestlife.

1. Rac

Fiind cel mai grijuliu semn zodiacal, Racul este loial (aproape până la greșeală) și va face aproape orice pentru a-i ține pe ceilalți în siguranță. Sunt semne de apă sensibile, dar își vor apăra persoanele dragi fără îndoială.

„Dacă cineva se pune cu cei apropiați, acești Raci își folosesc carapacea tare și ghearele mari pentru a-i proteja”, spune Stina Garbis, astrolog.

2. Leu

Fiind un semn de foc pasional, Leii sunt extrem de protectori. 

„Au un strigăt uriaș și cu siguranță nu ți-ar da drumul dacă ai pune în pericol ceva sau pe cineva care le este drag", spune Garbis.

Nu numai că sunt dispuși să îi protejeze pe ceilalți, dar au și o reputație de apărat și vor veni rapid în propria apărare dacă simt că sunt atacați.

3. Taur

Nimeni nu prețuiește stabilitatea și siguranța la fel ca un Taur, motiv pentru care aceste semne de pământ urăsc să-și părăsească zona de confort. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt atât de loiali și reprezintp o prezență atât de liniștitoare pentru ceilalți. Cu aceste calități, nu este surprinzător faptul că au o latură protectoare.

„Sunt întotdeauna gata să stea ca un scut solid pentru familia și prietenii lor, asigurându-le bunăstarea cu orice preț”, spune Raquel Rodriguez, astrolog. 

4. Capricorn

Pe lângă faptul că sunt albine muncitoare dedicate, Capricornii prețuiesc familia mai presus de orice altceva. Nu sunt agresivi, dar te vor tăia cu vorba dacă le stai în calea succesului lor sau dacă te iei de persoanele cele mai apropiate de ei.

„Ei iau foarte în serios siguranța și securitatea celor dragi lor, asumându-și adesea rolul de protector în relațiile lor”, spune Rodriguez.

Acesta este același motiv pentru care se regăsesc adesea în roluri de conducere la locul de muncă. Ei se asigură că toată lumea este bine asigurată și nu vor fugi în momente dificile.

5. Scorpion

Să te pui cu un Scorpion meditativ și intens nu este în interesul nimănui. Odată ce le pasă de cineva, vor merge până la capătul pământului pentru a se asigura că este protejat cu orice preț.

„Fiind Scorpion, au un „ac” la capătul cozii și nu se tem să îl folosească", spune Garbis. Ei nu au nicio problemă în a face planuri de răzbunare sau în a merge la extreme dacă ceva nu merge așa cum vor ei.

Dar, fiind un semn de apă, au o conștiință emoțională care le dă indicii cu privire la ceea ce au nevoie ceilalți, așa că au și o latură blândă.

6. Berbec

Berbecii sunt războinici în suflet. Și, deși nu vor refuza o luptă, își asumă cu ușurință și rolul de gardian. Aceste lucruri sunt cele care îi fac cu ușurință cel mai protector semn zodiacal. Rodriguez spune că instinctul protector al Berbecului este profund împletit cu natura lor înflăcărată și pasională. Ei pot oferi cu siguranță protecție fizică, dar vor fi, de asemenea, acolo pentru a te încuraja sau pentru a-ți da motivația de a continua atunci când ești în impas.

Este adevărat că Berbecul poate fi un pic cam intens sau agresiv, dar când vine vorba de protecție, nu te vor dezamăgi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  protective  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel