Cele mai spectaculoase ținute de la Premiile Oscar 2023. Topul celor mai bine îmbrăcate vedete
Data publicării:
Revista People a realizat topul celor mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul roșu la cea de-a  95-a gală de decernare a premiilor Oscar.

Iată care sunt cele mai spectaculoase rochii, cele mai îndrăznețe costume și cele mai strălucitoare bijuterii purtate de celebrități la Premiile Academiei în 2023, potrivit People. 

Angela Bassett

În ton cu rolul ei din Black Panther: Regina Ramonda din Wakanda Forever, vedeta a pășit pe covorul roșu ca o adevărată regină,  într-o rochie Moschino mov cu mâneci complete, tiv de sirenă și colier strălucitor.


Michelle Yeoh

Michelle Yeoh aduce vibrațiile de zeiță în rochia Dior Haute Couture cu detalii transparente și rânduri de pene delicate, plus tone de pietre prețioase strălucitoare, inclusiv în păr.

 

 

Rihanna

Rihanna, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a reușit să atragă tiate privirile, în stilul caracteristic. Artista a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie cu guler transparent, acoperită cu un sutien cu bretele din piele și o fustă din piele împletită în formă de coadă de pește cu fante pe laterale.

 

 

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen a purtat o rochie Givenchy, drapată și strălucitoare, cu franjuri și o suprapunere transparentă la tiv, cu tocuri cu baretă la gleznă, cercei cu franjuri de la Cartier și o buză roșie-portocalie.

 


Cara Delevingne

Cara Delevingne își pune în valoare abilitățile de supermodel într-o rochie voluminoasă Elie Saab Haute Couture, cu o fundă supradimensionată la umăr și o crăpătură înaltă, plus o mulțime de bijuterii.

 

 

 

Lady Gaga

Nominalizată pentru cel mai bun cântec, Lady Gaga a avut o apariție surpriză într-o rochie dramatică cu mânecă lungă transparentă, cu talie joasă și fustă amplă, accesorizată cu ruj roșu și bijuterii Tiffany & Co. 


Danai Gurira

Actrița Danai Gurira poartă o rochie neagră clasică fără bretele cu margini brute, cu un coc elaborat, înconjurat de pietre prețioase.

 

 


Ana de Armas


Ana de Armas din Blonde a adus un pic din energia "Marylin Monroe" pe covorul roșu într-o rochie Louis Vuitton, în culoarea nude- șampanie, cu o trenă trenă cu volane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului:   covor rosu  oscar  rochii  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel