Cele mai tocilare semne zodiacale. Sunt foarte inteligente și au răspuns la orice
Data publicării:
Iată care sunt cele mai inteligente zodii, potrivit astrologilor.

Dacă cunoști pe cineva care se pricepe la toate lucrurile, studiază foarte mult pentru orice test sau are extrem de multe cunoștințe, este foarte posibil să fi fost numit tocilar o dată sau de două ori în viață, ceea ce nu este un lucru rău. Acești oameni sunt adesea cei mai deștepți din grupul de prieteni și au cele mai interesante povești. Nu fiți surprinși dacă sunt colecționari de cărți, pasionați de filme sau dacă pot vorbi mai multe limbi străine. Și nu fiți surprinși dacă sunt așa din cauza horocopului lor, potrivit Bestlife.

Taur

Taurii sunt plini de înțelepciune. Betty Andrews, astrolog, merge chiar până la a-i numi comorile intelectuale ale zodiacului.

"Apetitul lor vorace de a învăța și de a dobândi cunoștințe îi determină să exploreze domenii diverse, de la istorie și artă la tehnologie și matematică", spune ea.

Deși nu au nimic împotrivă să fie puțin tocilari, acest lucru nu va fi în prim-planul personalității lor, deoarece preferă să fie rezervați în privința acestei trăsături.

Capricorn

Nimeni nu poate găsi o soluție într-o situație dificilă mai bine decât acest semn. "Mintea strategică a Capricornilor și dragostea pentru rezolvarea problemelor complexe îi face să fie tocilarii de top", spune Andrews.

Nu sunt genul care să fie obsedați de personaje de ficțiune, dar vor avea la îndemână foi de calcul organizate și PowerPoints aprofundate.

Capricornii serioși pot fi ofensați la început de faptul că sunt numiți tocilari, dar vor învăța repede să îmbrățișeze această latură a lor.

Balanță

"Acest semn iubește să urmeze regulile și îi este greu să le încalce", spune Stina Garbis, astrolog.

Fiind un semn guvernat de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, nu este surprinzător faptul că au o apreciere pentru toate formele de artă - chiar și pentru cele care sunt puțin neconvenționale.

Vărsător

Vărsătorii rebeli fac lucrurile în felul lor. Gândesc diferit față de majoritatea oamenilor, de unde iese la iveală latura lor tocilară.

"Ei prosperă în explorarea noilor tehnologii, a limbajelor de programare și a conceptelor futuriste", spune Andrews. Sunt incredibil de pricepuți la tehnologie și caută mereu modalități inovatoare de a face lucrurile.

Îi veți găsi adesea discutând despre cele mai recente progrese în știință sau încercând un nou gadget cool.

Fecioară

Andrews descrie Fecioara ca fiind un perfecționist analitic, ceea ce contribuie în mare măsură la natura lor tocilară. "Dragostea lor pentru ordine și atenția la detalii îi face candidații ideali pentru statutul de tocilar", spune ea.

Fecioarele sunt, de asemenea, incredibil de inteligente. Ei pot vorbi la nesfârșit despre subiectele pe care le iubesc și va fi dificil să-i faci să se oprească din vorbit.

Totuși, aceste semne de pământ sunt mândre de statutul lor, așa că nu fiți surprinși dacă rafturile lor de cărți sunt organizate în ordine alfabetică sau dacă pot rezolva un cub Rubix mai repede decât oricine altcineva.

Gemeni

Gemenii sunt înțelepți dincolo de vârsta lor și nu te vor lăsa să uiți asta. Dacă sunt entuziasmați de ceva, vor fi tare tocilari. Asta, plus abilitatea lor de a întreține mereu conversații, este ceea ce îi face cel mai tocilar semn zodiacal.

Garbis spune că Gemenii sunt adesea blocați în capul lor, ceea ce îi poate face să fie puțin rupți de lumea din jurul lor. Ei ar fi semnul distras de o problemă de matematică, glumește ea.

Pe lângă înțelepciunea lor, aceste semne de aer posedă, de asemenea, o curiozitate înnăscută. Aceasta îi determină să exploreze o serie de subiecte și nu vor rata niciodată ocazia de a vorbi despre ceea ce știu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  semne zodiacale  tocilare  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel