Celebrități care nu consumă niciodată alcool. S-au luptat cu dependențele sau nu le-a plăcut niciodată să bea
Data actualizării:
Data publicării:
Aceste celebrități au renunțat la alcool. 

Deși poate fi greu să ne imaginăm o scenă de petrecere glamour de la Hollywood fără sorbit din pahare de șampanie, aceste vedete au dovedit că încă poți petrece și te poți distra, fără alcool.

Natalie Portman

Nu e de mirare că Natalie Portman strălucește mereu! Ea a experimentat distracția cu alcool în timpul facultății, dar a renunțat la acest obicei o dată ce a devenit adult. "Nu prea am fost la petreceri în liceu. Nu m-am îmbătat de-a dreptul până nu am intrat la facultate. Dar cred că acesta este un lucru bun în multe privințe", a spus ea.

Tyra Banks

Modelul devenit prezentatoare TV Tyra Banks urăște gustul alcoolului și nu s-a îmbătat niciodată. Ea spune: "Simt că am fost foarte norocoasă pentru că nu am o personalitate dependentă. Nu am consumat niciodată droguri și am gustat puțin din alcool când aveam 12 ani, dar cam atât." 

 Kim Kardashian

Kim Kardashian este o altă celebritate care stă departe de alcool. Sora ei, Khloe Kardashian, a fost citată spunând: "Kimberly nu bea alcool în niciun fel. Însărcinată sau nu, pur și simplu nu i-a plăcut niciodată". 

 

Jennifer Lopez

Cântăreața și actrița a declarat pentru InStyle în 2003: "Cred că îți distruge pielea", în ceea ce privește consumul de alcool sau fumatul. Lopez a mai explicat: "Bineînțeles, în timpul toasturilor festive, toată lumea spune: "Nu poți să ciocni cu apă!". Așa că voi ciocni cu alcool și voi lua doar o înghițitură".

 

Toby Maguire

Starul Spiderman a fost deschis în legătură cu sobrietatea sa în multe interviuri. El spune: "Am încetat să mai consum orice substanță care îmi modifică mintea când aveam 19 ani. Și de atunci am fost abstinent".


Pharell Williams


Cântărețul Pharell Williams este abstinent pe viață. Este unul dintre motivele pentru care pare că nu a îmbătrânit deloc de când a reușit să se afirme la începutul anilor 1990. "Oricine altcineva poate face ce vrea, dar chestiile astea nu sunt pentru mine", spune el. "M-am îmbătat de nouă ori în viața mea și am mâncat odată niște negrese cu iarbă".

 

Shania Twain

Vedeta muzicii country Shania Twain este o vegetariană convinsă care se abține și de la alcool și droguri. În autobiografia ei, ea a scris: "Îmi place o trupă curată. Nu-mi plac drogurile. Nu-mi place alcoolul. Îmi place să am în jurul meu oameni care trăiesc curat".


Elton John

Lupta lui Elton John cu excesul de droguri, alcoolismul și o tulburare de alimentație este doar o altă poveste care pune în lumină partea întunecată a faimei. Legenda muzicii a fost inspirat să se dezmeticească în urmă cu peste 30 de ani, în 1990, după ce a văzut cum epidemia de SIDA își pune amprenta asupra societății. El a declarat pentru The Fix în 2017: "În șase luni am devenit treaz și curat, și așa am fostîn ultimii 27 de ani".


Zac Efron

Da, așa este. Vedeta High School Musical s-a lăsat de alcool după ce dependența sa de alcool și droguri a dus la internarea sa la dezintoxicare în 2013. Zac Efron a declarat pentru ELLE în 2016: "Obții din viață ceea ce pui în ea. Trecerea liniei este ceea ce duce la măreție".


Bradley Cooper

Actorul a discutat despre sobrietatea sa în interviul GQ din 2013, explicând că la vârsta de 29 de ani a simțit că "dacă aș fi continuat, chiar îmi voi sabota întreaga viață".


Robert Downey Jr.

Starul din Iron Man a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanțe într-un interviu din 2014 din Vanity Fair, dezvăluind că nu mai bea de peste 10 ani.


Naomi Campbell

Într-un interviu acordat revistei Vogue UK în 2010, supermodelul și actrița engleză a explicat: "Ca să fiu sinceră, au fost momente în care am crezut că nu voi supraviețui. Aveam o mulțime de probleme... printre altele, beam prea mult, așa că m-am alăturat Alcoolicilor Anonimi".


Rob Lowe

Potrivit People, după ce a primit premiul Spirit of Sobriety în 2015 pentru că a sărbătorit 25 de ani de abstinență, actorul a atribuit cea mai mare parte a succesului său soției sale, Sheryl Berkoff. În discursul său de acceptare, Lowe a explicat: "Ea m-a inspirat. Mi-a suportat defectele mele de caracter, cum se spune. În sobrietate, lecțiile continuă să vină dacă ești suficient de norocos să fii alături de ea atât de mult timp cât am fost eu".


Eva Mendes

Actrița a intrat la dezintoxicare în 2008 și de atunci nu a mai băut. Ea a vorbit deschis despre dependența de abuzul de substanțe într-un interviu pentru Interview care a urmat în același an.


Russell Brand

Comediantul și actorul englez a fost deschis în mod public în legătură cu dependențele sale de ceva timp, sărbătorind mai mult de 15 ani de abstinență în acest moment. El și-a propus să îi ajute pe alții care s-au confruntat și ei cu aceleași lupte în cartea sa, Recovery: Freedom from our Addictions (Libertate față de dependențele noastre).


Matthew Perry

Unul dintre starurile noastre preferate din Friends a fost sincer în legătură cu lupta sa cu dependența de alcool de mai mulți ani. Actorul chiar a deschis una dintre fostele sale case pentru a acționa ca un spațiu de trai sobru pentru alții care se luptă și ei cu dependența. Perry a declarat pentru The Hollywood Reporter în 2015: "Cel mai bun lucru la mine este că, dacă un alcoolic vine la mine și mă întreabă: "Mă ajuți să mă las de băut?". Eu voi spune: "Da, știu cum să fac asta"".

Eminem

După ce rapperul s-a luptat cu dependențe periculoase atât de alcool, cât și de droguri, timp de mulți ani, pe parcursul carierei sale timpurii, Eminem a reușit în cele din urmă să revină la muzică treaz. În 2020, el a anunțat, într-o postare pe Instagram, că a marcat  12 ani de abstinență.


Jim Carrey

Actorul a vorbit foarte serios despre subiectul abuzului de substanțe, declarând pentru CBS News: "Rar beau cafea. Sunt foarte serios în ceea ce privește viața fără alcool, fără droguri. Viața este prea frumoasă".


Colin Farrell

Actorul irlandez s-a destăinuit despre sărbătorirea a 10 ani de abstinență la Ellen, în 2017, după ce anterior, când a ajuns la Hollywood, s-a luptat ani de zile cu dependența. Farrell a recunoscut și mecanismul său de adaptare: "Acum fac puțină yoga, îmi place o drumeție frumoasă și beau suc nazal de dragon."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului:   alcool  elton john  eminem  jennifer lopez  Kim Kardashian  natalie portman 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”




pixel