Cenușăreasa, transformată într-un film de groază. Când veți putea urmări noua ecranizare horror
Chiar dacă ne-am obișnuit cu filmele clasice Disney, în care personajul principal își găsește dragostea vieții și trăiește fericit până la adânci bătrâneți alături de ea, se pare că noile producții propun o nouă perspectivă, ceva mai înspăimântătoare.

Nu mai este persoană care să nu cunoască povestea Cenușăresei, care își găsește prințul chiar atunci când se aștepta mai puțin. Cu toate acestea, cred că vei fi surprins să afli că povestea clasică a prințesei va fi transformată într-un film de groază incredibil de sângeros și cu adevărat îngrozitor.

În timp ce mulți dintre noi au ajuns să cunoască povestea Cenușăresei ca pe un clasic film Disney, renumit pentru faptul că personajul principal își găsește "fericirea de până la adânci bătrâneți" după ce este salvată de Făt-Frumos, este clar că această adaptare modernă va fi mai departe de basmul cu care am crescut cu toții.

Ei bine, îndrăgita poveste se va transforma în Cinderella's Curse (Blestemul Cenușăresei) și va ajunge pe ecranele noastre mai târziu în această toamnă, notează presa internațională

Cum arată povestea originală

Povestea originală, publicată de Perrault în 1697 și apoi de frații Grimm în 1812, prezenta o tânără fată care își pierde în mod tragic mama și rămâne cu tatăl ei care se recăsătorește cu o femeie rea ce are două fiice la fel de îngrozitoare, care o tratează extrem de rău.

Chiar dacă iubitorii filmului au văzut mereu partea cea mai frumoasă a acestei ecranizări și au trecut cu vederea scenele mai ciudate, precum ar fi momentele în care fiicele vitrege încearcă să-și modifice forma piciorului, astfel încât acesta să încapă în pantof, după mai bine de jumătate de secol de la lansarea filmului în 1950, se pare că detaliile acestea sângeroase primesc, în sfârșit, un pic de spațiu în emisie.

Potrivit Bloody Disgusting, noul film va fi produs și regizat de Louisa Warren și va fi scris de Harry Boxley.

Din distribuția pentru Cinderella's Curse, care se află în lucru la ChampDog Films, mai fac parte Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna și Danielle Scott.

„Aceasta este o versiune incredibil de unică a Cenușăresei pe care o iubim și o cunoaștem cu toții. Vor rezulta niște crime cu adevărat îngrozitoare din mâinile ei.”, spune regizorul filmului. 

Ea a adăugat: "Cred că vânătorii de sânge vor fi încântați de această poveste întunecată."

Viitorul film se alătură unei serii întregi de alte proiecte independente care dau o turnură incredibil de întunecată și macabră unor basme și povești pentru copii îndrăgite din domeniul public.

De la adaptarea lui „Winnie the Pooh”, în „Blood and Honey”, până la un posibil remake înfiorător al Teletubbies, este clar că există cu siguranță o tendință în acest moment în genul filmelor de groază, stârnind cu adevărat mult interes în rândul audienței. 

Cum au reacționat fanii

La aflarea veștii, un utilizator Twitter a postat în mediul online: "Mai întâi Winnie The Pooh și acum Cenușăreasa? Ce se întâmplă aici?!"

Un al doilea utilizator a spus: "Sunt de acord cu o interpretare unică și amuzantă a vechilor basme, dar, pe bune, ajunge cu aceste interpretări de groază. Se pare că doar la asta se pot gândi."

În timp ce un al treilea s-a întrebat: "Asta înseamnă că vom vedea cum surorile vitrege își taie călcâiul și degetul mare de la picior și își scot ochii!"

"OMG", a reacționat un al patrulea, "nu ne mai transformați copilăria în filme de groază!".

Ei bine, se pare că va trebui să mai așteptăm o perioadă pentru a vedea Cenușăreasa de groază, întrucât data de lansare propusă este pentru octombrie 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 24 mai 2023, 12:27

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca