Chef Joseph Hadad a dezvăluit care este marele regret din viața sa: „A fost un şoc foarte puternic”
Data publicării:
Într-un interviu pentru Știrile Antena Stars, Joseph Hadad a vorbit despre întâmplarea care l-a adus în România, dar și despre cea mai mare cumpănă prin care a trecut de-a lungul vieții sale.

Joseph Hadad este cunoscut nu doar la noi în țară, ci și peste hotare, acolo unde a încântat oameni celebri cu preparatele sale. În România, renumitul bucătar mărturisește că a ajuns dintr-o întâmplare. După ce a gătit pentru o nuntă din Israel, proprietarul restaurantului, care își deschisese un local la noi în țară, i-a propus să vină aici și să lucreze. Astfel, s-a stabilit și locuiește în România de peste 28 de ani.

„În România am ajuns din întâmplare. Era o nuntă în Israel, iar proprietarului de acolo i-a plăcut ce am făcut. A deschis un restaurant aici, „Casa Vernescu”, şi mi-a oferit posibilitatea să vin. Când am aterizat în Otopeni, în 1995, ţara era încă gri, la aproximativ 5 ani după Revoluţie. Nu exista, de exemplu, foie gras în ţară. Tin minte că făcusem acolo foie gras cu smochine, cu sos de cireşe amare, de sezon. Când a ridicat ospătarul capacul în faţa clientului, a rămaş şocat”, a declarat Joseph Hadad.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu a spus public marele regret pe care îl are din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „Îmi pare tare rău”

„A fost un şoc foarte puternic”

Chef Joseph Hadad a vorbit și despre regretele sale. Bucătarul a mărturisit că îi pare rău că nu a fost foarte atent cu soția sa. Aceasta s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile, iar el a rămas singur, cu trei copii mici. Joseph Hadad a spus că moartea soției sale a fost un adevărat șoc pentru el, dar se bucură că a avut puterea de a-și crește copiii și de a le oferi o educație adecvată. Fiica cea mare a bucătarului are deja propria sa viață și locuiește în Israel, iar tatăl ei este foarte mândru de ea, după cum spune chiar el.

„Nu am fost prea atent spre soţia mea. Bucuria mea este că Dumnezeu mi-a dat putere să cresc copiii, fără mamă. Ce s-a întâmplat cu soţia, a fost un şoc foarte puternic şi am decis că dacă nu mă ridic atunci, se va pierde tot în legătură cu familia mea şi cu ce am construit eu. De atunci, am muncit zi de zi pentru copiii mei. Acum, fata cea mare, Lipaz, a plecat în Israel. S-a desprins de cuib şi şi-a luat zborul. Îmi e cea mai dragă, pentru că de ea m-am ocupat personal, de când era bebeluș”, a adăugat Joseph Hadad pentru Ştirile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre sfârșitul prieteniei cu finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Din respect pentru copiii noștri...”

Chef Joseph Hadad este un bucătar de renume, cunoscut pentru abilitățile sale culinare excepționale și contribuția sa la gastronomia românească. Născut în Israel, Haifa, Joseph Hadad a început să-și dezvolte pasiunea pentru gătit încă de mic, iar cariera sa a inclus lucrul în restaurante de top din întreaga lume.

A devenit cunoscut în România, unde a deschis mai multe restaurante de succes care oferă preparate inspirate din bucătăria mediteraneană și orientală. De asemenea, este recunoscut pentru aparițiile sale la diverse emisiuni de gătit și pentru implicarea în proiecte de promovare a gastronomiei de calitate.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor




pixel