Rux, ironii la adresa Andreei Bănică după momentul incendiar de pe scenă: „E ca și cum le arunca. Parcă voia să le arunce pe oameni”
Chef Salvo Lo Castro s-a mutat definitiv în America, după ce a primit oportunitatea de a fi bucătar în două restaurante de lux, unde extrem de multe vedete de la Hollywood aleg să ia cina. Celebrul bucătar se va întoarce periodic și în România, țară pe care o iubește foarte mult, considerându-se a fi „jumătate român”. Despre întreaga experiență, ne-a vorbit chef Salvo Lo Castro, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.
„De acum o să lucrez câteva luni aici, după care revin în România, am ales schimbarea asta, pentru că lucrez în două zone foarte frumoase din America, gestionez un restaurant din Miami și unul din Colorado. Mutarea este definitivă, dar acum deocamdată fac o lună aici, o săptămână vin acasă. Oportunitatea a venit din luna aprilie, doar că eu am rămas în România ca să merg la „Sunt Celebru, scoate-mă de-aici”, trebuia să îmi onorez contractul cu Pro Tv-ul.”, a declarat Salvo Lo Castro, în exclusivitate pentru Specatcola.
Chiar dacă se află doar de o zi în aceste restaurante, nume mari din cinematografie i-au călcat deja pragul lui Salvo Castro.
„La cină i-am avut deja pe Harrison Ford și pe Catherine Zeta-Jones. Aici vine și Will Smith, toți. Aici sunt 200.000 de locuitori și 100.000 de bărcuțe cupela, e cel mai mare port din America care conține aceste bărcuțe. Săptămâna viitoare se face cel mai mare târg din lume de iahturi.În luna noiembrie mă transfer în Colorado, care e cea mai renumită stațiune de ski din America. Sunt chef executiv, mă ocupă de echipă, bucătărie, fac meniurile, tot.”, ne-a mai spus acesta.
Mai mult, Harrison Ford a vrut chiar să-l cunoască pe cel care i-a făcut mâncare, fiind foarte impresionat de gustul preparatelor.
„Dacă vedetele mănâncă bine, cer să te vadă, dacă nu mănâncă, poate pleacă fără să și plătească. Pe mine, până acum, m-au chemat doar pentru poze, deci înseamnă că pregătesc mâncare bună. Pe Harrison Ford l-am cunoscut, ne-a făcut cunoștință managerul, care i-a spus că eu sunt noul chef executiv de la restaurant, ne-am dat mână și ne-am bucurat să facem cunoștință. Îmi amintesc ce a mâncat Harrison Ford, a fost un tartar de creveți și după a luat un biban în sare, e un pește foarte delicat și delicios.”, a mai spus
„Aici am o echipă în bucătărie de aproximativ 20 de persoane. Lucrurile se organizează în felul următor: de dimineața pregătește toată linia, sosuri și ce mai este. Fiecare pregătește preparatele cum i-am învățat eu, iar eu montez, împreună cu alt chef, care este ajutorul meu, farfuria, îi controlez gustul și îi dau drumul să iasă în restaurant. Eu la ora 10:00 merg la muncă și pregătesc toată linia pentru seară, pentru că restaurantele de lux sunt deschise doar seara, iar noi pregătim totul de dimineața. Sunt oameni din Chile, Brazilia, americani doar doi. Am fost primit foarte bine, ei sunt foarte încântați că sunt un bucătar italian.”, ne-a mai spus bucătarul chef.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bucatar salvo lo castro vedete