„Chiar m-am gândit la ea în ultimul timp”. Ruxi Opulență a sunat-o pe Creața, după 6 ani de când LikeOne s-a destrămat
Data actualizării:
Data publicării:
Ruxi Opulență a dezvăluit abia acum, după 6 ani, de ce LikeOne s-a destrămat, iar ea și Creața au luat-o pe drumuri separate. Mai mult, infleuncerița a sunat-o pe fosta ei colegă să vadă ce mai face.

În urmă cu aproape 6 ani, fetele de la LikeOne și-au spus adio și au mers pe drumuri diferite. După 3 ani de colaborare, Ruxy și Creața, așa cum erau cunoscute pe atunci în mediul online, au anunțat în 2018 că renunță la proiectul care a adus zâmbetul pe buze internauților și care le-a făcut atât de cunoscute.

Motivul real al destrămării LikeOne. Ruxi Opulență a dezvăluit abia acum de ce ea și Creața au luat-o pe drumuri separate

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Ruxi Opulență, pe numele său real Roxanei Erdei, a dezvăluit abia acum, după 6 ani, de ce LikeOne s-a destrămat, iar ea și Creața nu au mai continuat pe același drum. Influencerița a dezvăluit că în timp ce ea își dorea să se concentreze mai mult pe proiectul LikeOne, Creața își dorea familie. Mai mult,  Ruxi a precizat că legătura lor se bazase mai mult pe colaborarea profesională decât pe prietenie, iar odată cu încetarea colaborării și relația lor s-a încheiat și nu au mai vorbit de atunci.

„Nu ne-am certat neapărat, doar că nu mai eram compatibile. Eu îmi doream să excelăm foarte mult pe partea de muncă, iar ea își dorea cumva familie și relație. Voia să se dedice mai mult locului. Cumva s-au rupt lucrurile între noi pentru că eu voiam una, ea voia alta și nu ne-am mai înțeles.

Acum nu mai vorbim. Cumva cred că pe noi ne-a legat munca, nu neapărat prietenia. Și cred că asta a fost. Când nu a mai existat legătura de muncă între noi s-a rupt și relația noastră și nu am mai vorbit”, a mărturisit Ruxi Opulență, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Dani Oțil, suspectat de Mihaela Rădulescu că ar fi înșelat-o cu Flavia, asistenta de la Neatza: „Toți o plăceam. I-am și zis că e fată mișto”

Te-ar putea interesa și: Mirela Vaida, apariție neașteptată la televizor. Cum a apărut prezentatoarea pe post: „Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt”

Ruxi Opulență a sunat-o pe Creața, după 6 ani de când LikeOne s-a destrămat

După șase ani de la destrămarea LikeOne, Ruxi Opulență a mărturisit că s-a gândit recent la Creața și că ar vrea să o contacteze pentru a vedea ce face, motiv pentru care Cătălin Măruță i-a propus să o apeleze. Ruxi a menționat că nu este sigură dacă mai are același număr de telefon și că nu vrea să o deranjeze. Cu toate acestea, Cătălin Măruță și Ruxi au sunat-o pe Creața, însă aceasta nu a răspuns.

„Dar, sincer, chiar m-am gândit la ea în ultimul timp și m-am gândit că aș vrea să o sun, să văd ce face. Am înțeles că are și doi copii acum. Mai am numărul ei de telefon, dar pe cel vechi. Nu știu dacă mai e același”, a precizat Ruxi Opulență, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

„Hai să o sunăm”, a adăugat Cătălin Măruță.

„Nu. E femeia acasă cu copiii, cu bărbatul”, a spus Ruxi Opulență.

Te-ar putea interesa și: Actrița Vero Căliman a părăsit „Gașca Zurli”. Care a fost motivul pentru care Fetița Zurli a luat această decizie: ”Vă rog să mă credeți”

Te-ar putea interesa și: Anisia Gafton s-a operat la nas. Cum arată după intervenția estetică: „Acum când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel