Christian Sabbagh, surpriză de proporții din partea fiicei sale. Prezentatorul a izbucnit în lacrimi, chiar de ziua sa: „Parcă trăiesc un vis! Am fost la un pas de infarct”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Christian Sabbagh a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum l-a susprins fiica sa, Anais, chiar de ziua sa. 

Ieri, Christian Sabbagh și-a sărbătorit ziua de naștere. Celebrul prezentator tv a avut alături familia, dar și cu prietenii. Cel mai mare cadou pentru vedetă a venit din partea fiicei sale, Anais Sabbagh, care a reușit să-l emoționeze până la lacrimi. 

Christian Sabbagh, surpriză de proporții din partea fiicei sale

Îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a reușit fiica sa să-l facă să plângă, chiar de ziua lui. Mai exact, micuța a cântat o melodie din repertoriul Adrianei Antoni, intitulată „A zis tata catre mine”. Interpretarea, dar și vocea mlădioasă a fetiței, l-au făcut pe Christian Sabbagh să izbucnească în lacrimi. Prezentatorul TV ne-a recunoscut că a fost cel mai frumos cadou pe care ar fi putut să-l primească de ziua sa. Totodată, acesta a precizat că se mândrește cu familia frumoasă pe care o are și este tot ce își poate dori de la viață. 

„Am primit cea mai frumoasă supriză de până acum, nu am fost niciodată atât de fericit! Anais parcă a fost trimisă de un înger sa ne bucure viața! Este absolut minunată, are un har aparte și mă bucură faptul că oamenii au simțit asta și o văd deja ca pe artista, la doar 6 ani, nu doar “ fata lui Christian Sabbagh”. Ieri, parcă am simțit că trăiesc un vis și ceva divin pune pana pe umărul meu, efectiv m-a dezarmat! Am fost la un pas de infarct, mi-a transmis niște stări emoționale extrem de puternice! După ce Iulia a postat videoclipul pe TIKTOK, a explodat pur și simplu, iar eu pe pagina mea oficială de facebook, Christian Sabbagh Oficial, nu am avut în viața mea atâtea zeci de mii de aprecieri, distribuiri, comentarii um am avut la clipul acesta în care îmi cânta comoara mea! Am fost contactat de artiști importanți cu care nu am interacționat niciodată doar ca să mă felicite pentru Anais, nu pot să îți descriu în cuvinte ceea ce simt. Repet, parcă trăiesc un vis”, a declarat Christian Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cum a petrecut Christian Sabbagh de ziua lui

Christian Sabbagh ne-a mărturisit că și-a petrecut ziua de naștere în sânul familiei, alături de cei dragi. Alături de îndrăgitul prezentator a fost și Loredana Streche, profesoara de canto a micuței Anais. 

„De ziua mea am petrecut restrâns cu familia și prietenii, dar și cu domnișoara profesoară de canto, Loredana Streche, căreia îi multumesc pe această cale că o îndrumă și are grija de talentul lui Anais! E un dascăl extrem de implicat cu fiecare copil in parte!”, a mai spus prezentatorul de la Kanal D. 

Ce spune profesoara de canto, Loredana Streche, despre Anais Sabbagh

Loradana Streche, artist, dar și profesoara de canto a lui Anais Sabbagh, ne-a mărturisit că fetița lui Christian Sabbagh este un copil foarte talentat, iar în timpul orelor de canto, comunicarea este ca între doi adulți. Totodată, aceasta a precizat că fetița este foarte empatică și iubitoare și  prinde foarte repede toate informațiile care vin spre ea. 

„Anais este un copil foarte talentat, are spirit competitiv și o dorință arzătoare de a reuși prin propriile sale forțe.  În timpul orei de canto, comunicăm ca doi adulți. Anais asimilează într-un ritm alert elementele de tehnică vocală pe care i le predau și face rapid conexiuni între informații.  Are o educație aleasă, este modestă, sociabilă, empatică și iubitoare. Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența”, a declarat profesoara de canto, Loredana Streche,  în exclusivitate pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel