Christian Sabbagh este un tată mândru, după ce fiica sa a fost admisă la școala de muzică. Cum a fost prima zi pentru micuța Anais: „Avea emoții”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Christian Sabbagh a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost prima zi a fiicei sale, la școala de muzică unde a fost admisă. 

Christian Sabbagh se poate considera un bărbat fericit și împlinit. Pe lângă cariera de succes, celebrul prezentator TV se mândrește și cu familia superbă pe care o are. Mai mult decât atât, inima îi este plină de bucurie, după ce fiica sa, Anais, a fost admisă la unul dintre cele mai prestigioase colegii de muzică din București, Dinu Lipatti. 

Christian Sabbagh este un tată mândru, după ce fiica sa a fost admisă la școala de muzică

Astăzi, Anais Sabbagh a mers pentru prima dată la școala la care a fost admisă. Prezentatorul TV recunoaște că emoțiile au fost foarte mari, însă nu pentru fetița sa, ci pentru el și soția sa, Iulia. Christian Sabbagh este mândru de faptul că Anais își urmează pasiunile și face ceea ce îi place, iar datoria sa ca părinte este să o susțină în toate alegerile sale. 

„Am avut mari emoții astăzi, noi mai multe decât ea! Anais își dorește foarte mult să urmeze o carieră în muzică, este foarte talentată. Cel mai mult îi place pianul și nu spun doar eu asta, cât demonstrează diplomele de excelență primite la concursurile de pian unde a participat!”, a spus Christian Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Christian Sabbagh: „Este foarte conștiincioasă, un copil bun!”

Christian Sabbagh a precizat că admiterea la Liceul de Muzică Dinu Lipatti i se datorează doar talentului și a muncii pe care Anais le-a depus pentru ajunge aici. Cât despre prima zi de școală, prezentatorul a mărturisit că Anais a fost foarte curioasă să-și cunoască noii colegi, dar și pe doamna învățătoare, care îi va ghida pașii de acum înainte.

„Ne bucurăm că doar prin munca ei a reușit să intre la prestigiosul Liceu de Muzică, Dinu Lipatti! Este foarte conștiincioasă, un copil bun! Întotdeauna după ce cântă la pian  acasă, ne întreabă dacă ne-a plăcut interpretarea!

În drum spre colegiu, oarecum avea emoții, se gândea cum or sa fie colegii, cum o să fie doamna învățătoare, cum o să fie clasa, însă întâlnirea cu doamna a fost una destul de placută, iar Anais toată ziua ne-a vorbit despre cât de frumoși sunt ochii doamnei învățătoare!”, a mai spus prezentatorul TV.

„Îi mulțumim pentru sentimentul acesta de mândrie profundă”

„Spre încheiere nu-mi rămâne decât sa ii mai spun încă odată cât de mult o iubim, ca-i mulțumim pentru sentimentul asta de mândrie profunda și ca o vom susține necondiționat toată viața ei!”, ne-a mai spus Christian Sabbagh. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   anais sabbagh  scoala  vchristian sabbagh 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel