Cine este femeia care ar fi intervenit între Dinu Maxer și Magda Chihaia: „Când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul”
Data publicării:
Dinu Maxer ar fi avut o altă femeie înainte de Magda, cu toate că ea era interesată de fostul soț al Deei Maxer.

Cu ocazia unui interviu, Dinu Maxer și Magda au dezvăluit pentru publicul României detaliile începutului relației lor, de acum câteva luni. Cei doi au devenit foarte apreciați de români pentru relația perfectă pe care o au, primind numeroase laude pe rețelele de socializare, acolo unde primesc foarte multe mesaje de apreciere.

Vezi și: Deea Maxer, truc pentru a obține găluște pentru supă pufoase: „Cineva m-a învățat că...”. Fanii au criticat-o imediat: „Greșit!”

După 18 ani, Deea și Dinu au decis să divorțeze, iar destinul i-a făcut să-și găseacă perechea în persoane diferite. La scurt timp de la despărțire, Deea a confirmat relația cu Robert Drilea, bărbatul care acum o face cea mai fericită pe artistă.

Dinu, pe de altă parte, nu și-a asumat direct relația cu Magda Chihaia, ci a lăsat să treacă timpul, deși, după cum spune chiar el în interviul recent, ar fi fost vorba inițial despre o altă femeie, înainte de Magda.

Vezi și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Reacția fanilor la ultima lor afișare

Magda a comentat prima discuție dintre ea și Dinu, în momentul primei întâlniri dintre ei:

„Primul lucru a fost așa: Bună, eu sunt Dinu Maxer. Eu i-am zis: Bună, eu sunt Magda, fana ta. Florin era de față, râdea de noi.”, a spus Magda, potrivit Wownews.

Cu toate că Magda a fost interesată de Dinu de la bun început, bărbatul făcuse ochi pentru o altă femeie, pe nume Ada, iar Magda a considerat că este mai bine să dea înapoi:

„Am lăsat-o așa pentru că nu era momentul potrivit. Dinu abia divorțase, deci clar nu era un moment potrivit, iar eu nu voiam să mă bag într-o relație pansament.

Vezi și: Dinu și Deea Maxer, cu partenerii la același eveniment. Care a fost impresia lăsată de Magdalena Chihaia

I-a venit între timp și un pansament (n.r- Ada, femeia cu care s-a cuplat) și după aia am putut să… Eu când am văzut că s-a cuplat mi-am luat gândul, adică nu am mai așteptat nimic. Pur și simplu am zis că îi voi fi prietenă, pentru că are nevoie în primul rând de un prieten și după aceea de celelalte laturi ca și iubită.”, a continuat Magda.

Legătura dintre ei s-a strâns atunci când au fost nevoiți să colaboreze, moment în care au realizat ce se află între ei:

„A fost extrem de matură sentimental și a avut răbdare, iar Florin a mai făcut un pas, în momentul în care eu am apărut pe TV și am promovat piesa „S-a furat mireasa”. El mi-a sugerat să colaborez cu Magda și ea a devenit atunci mireasă, moment care ne-a legat iarăși, dar profesional… Culmea, foarte multe persoane au simțit că există ceva între noi, eu simțeam că nu există, deci nu am mințit la vremea respectivă, dar faptul că s-au întâmplat lucruri după aceea și am descoperit în Magda un om senzațional, evident a schimbat atunci opțiunea mea. Nu opțiunea, punctul de vedere.”, a mai spus fostul soț al Deei Maxer.

Vezi și: Talentul neștiut al Magdei Chihaia. Premiera pe care o va avea Dinu Maxer cu noua parteneră: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: ada  dinu maxer  dinu maxer concert  dinu maxer relatie  magda chihaia 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Jupiter intră în Gemeni, pe 26 mai. Daniela Simulescu: Beneficii pentru patru zodii




pixel