Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa. Acum este căsătorită cu un milionar
Data actualizării:
Data publicării:
Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă puțini sunt cei care știu cine este femeia cu care s-a iubit prezentatorul înainte de soția sa. 

Răzvan și Irina Fodor se iubesc de mai bine de 13 ani și sunt părinții unei fetițe superbe. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cine este femeia cu care prezentatorul TV  a format un cuplu, înainte de a se căsători cu Irina. 

Cine este femeia cu care s-a iubit Răzvan Fodor, înainte de soția sa

Ei bine, în urmă cu mai mulți ani, Răzvan Fodor s-a iubit cu frumoasa Linda Croitoru. După ce drumurile lor s-au separat, vedeta și-a găsit fericirea peste hotare, în brațele unui milionar. Linda Croitoru s-a mutat în America, în urma contractelor pe care le-a avut la Milano și Paris. De asemenea, femeia și-a schimbat numele de familie – din „Croitoru” în „Taylor”.

După ce a renunțat la viața din România, Linda Croitoru a fost primită la Casa Albă, pentru a primi o medalie de bronz din partea lui Barack Obama, în urma actelor de caritate pe care le face. 

„Am plâns când am primit medalia de la Barack Obama. Am rămas puţin mută, pentru câteva ore, şi emoţionată, pentru că noi în România nu suntem obişnuiţi să ni se mulţumească. Vrem să facem ceva bun, o facem, nu aşteptăm mulţumiri. În America, ei te apreciază pentru orice lucru frumos. În 2009, eram deja de trei ani acolo, lucram pentru UNICEF, pentru o campanie de salvat copiii. Lacrimi îmi curgeau pe faţă, ţin minte că în ziua aia am vorbit cu managerul meu şi eram mută de fericire şi de emoţie. Ziceam că ăsta era Oscarul meu”, spunea Linda la vremea aceea , pentru Evz.

Irina Fodor, SECRETUL unei relații longevive

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, se pot mândri cu o relație model, care durează de aproximativ 14 ani. Chiar dacă, ca în orice cuplu, mai există momente tensionate și între cei doi, frumoasa prezentatoare spune că reușesc întotdeauna să treacă peste ele, prin multă comunicare. În exclusivitate pentru Spectacola, Irina Fodor a dezvăluit și care este secretul ce stă la baza relației ei cu Răzvan Fodor.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

Citește și: Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând: "De 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   irina fodor  linda croitoru  razvan fodor  relatie 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel