Cine este Golden Buzz-ul lui Mihai Bobonete, de la "Românii au talent": Sunt uluit de performanța ta
Data publicării:
Juratul emisiunii, Mihai Bobonete, a oferit Golden Buzz-ul în ediția de pe 11 martie.

Darius Mabda este un tânăr de 13 ani, care a prezentat pe scena "Românii au talent" un număr de dans. Băiatul venit din Oradea, și-a descoperit pasiunea la vârsta de 8 ani, când spune el, se uita la televizor la diferiți dansatori și, după, le-a cerut și părinților lui să îl dea la dans. Planurile lui Darius nu se opresc aici. El vrea să devină un mare balerin sau dansator contemporan, iar pentru asta se antrenează zilnic. Coregrafia pe care a prezentat-o pe scena concursului este făcută chiar de el si a muncit la ea un an întreg. Puștiul a venit astfel cu un număr de dans plin de emoție, inedit, cum n-a mai fost pe scena "Românii au Talent", potrivit juraților.

Ce au spus jurații despre numărul lui Darius

"Am văzut foarte mulți dansatori, foarte buni, foarte talentați, dar ce ai tu este atât de special... Îţi doresc din toată inima să fii pe podium, anul acesta, la "Românii au talent", dacă nu, chiar să câştigi", a spus Andra, în cadrul emisiunii.

"Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție. Probabil că este un moment de aur în viața ta acum”, i-a spus Dragoș Bucur. 

"Darius, nu știu de unde ai apărut, ce ai făcut, în ultimii cinci ani, de când te-ai apucat de dans, dar cred că eşti unul dintre cei mai norocoşi copii din lumea asta, pentru că eu cred că tu ţi-ai descoperit calea. Eu așa cred. Nu am mai văzut aşa ceva. Este un moment care va intra în istoria acestei emisiuni şi pe care nu ai să îl uiţi niciodată în viaţa ta", a adăugat și Andi Moisescu.

Mihai Bobonete a oferit Golden Buzz-ul

"Sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum, în momentul ăsta, pe scenă la "Românii au talent", nu știu de unde ai venit, nu știu cum există un copil ca tine, dar mi-ai umplut inima de bucurie, oamenii încă aplaudă la ceea ce au văzut. Îți urez mult succes în continuare, dar aș vrea să știi că tot timpul eu vreau să fiu în spatele tău, să te ajut măcar cu o vorbă bună. și până atunci tot ce pot să-ți dau eu de la "Românii au Talent" este un Golden Buzz", a spus Mihai Bobonete la Românii au Talent, de pe ProTV.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  golden buzz  mihai bobonete  Românii au talent 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel