Cine l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la Pro TV. Emisiunea nu a mai fost prezentată nici de Cătălin Oprișan
Data actualizării:
Data publicării:
Cătălin Măruţă este în doliu, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la micile ecrane. Dacă miercuri, 28 august, emisiunea sa a fost prezentată de Cătălin Oprișan, astăzi o altă vedetă celebră a apărut pe sticlă în locul prezentatorului TV.

Cătălin Măruță și familia sa au parte de o perioadă grea în această perioadă, după ce tatăl său s-a stins din viață. Din această cauză, prezentatorul TV are nevoie de liniște și va dispărea pentru puțin timp micilor ecrane în urma veștii tragice. Miercuri, 28 august, emisiunea a fost prezentată de colegul și prietenul apropiat al prezentatorului TV, Cătălin Oprișan, care a transmis un mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță și familia sa.

„Bună ziua, oameni buni. Nu, nu schimbați postul. Nu s-a așezat pisica pe telecomandă. Sunteți pe Pro TV și dacă vă întrebați ce este cu mine aici, ei bine, prietenul meu și al dumneavoastră, Cătălin Măruță, trece prin momente dificile. Tatăl lui, mie nu îmi place să zic «s-a stins», a plecat ieri, iar eu am venit azi, încercând să-i țin locul. Doresc să mai spun doar că familia Pro TV îi transmite lui Cătălin și familiei sale cele mai profunde condoleanțe și să aibă multă putere. Să nu uite niciodată că aminitirea este singurul Rai din care nu putem fi alungați”, a transmis Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Cine l-a înlocuit pe Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV. Emisiunea nu a mai fost prezentată nici de Cătălin Oprișan

Tatăl prezentatorul TV, Constantin Măruță, a murit la vârsta de 78 de ani, lăsându-l pe îndrăgitul prezentator cu o mare durere în suflet. Pentru că are nevoie de o pauză de la micile ecrane, Cătălin Măruță a lipsit și astăzi, 29 august, de la cârma emisiunii sale. Astfel, în locul său a venit Horia Brenciu, care a preluat temporar rolul de prezentator. 

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

Cătălin Măruță și Andra sunt în doliu! Tatăl prezentatorului s-a stins din viață

Vestea tragică a fost anunțată de Cătălin Măruță și Andra pe rețelele sociale. Prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant și mai multe fotografii cu tatăl său. „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, este mesajul postat de Cătălin Măruță, în mediul online.

Și Andra a transmis un mesaj emoționant: „Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris și Andra, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Plângem la fiecare cuvânt despre divorț”

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel