Cine sunt finaliștii America Express. Eliminare neașteptată în ediția de pe 22 martie 2023: „Nu am crezut niciodată”
Data publicării:
America Express și-a ales ultimele două echipe finaliste.

Numărătoarea inversă până când America Express își va cunoaște câștigătorii a început. Ultimele trei echipe rămase în competiție, formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, au trecut prin câteva probe de foc în ediția de pe 22 martie 2023, pentru a ajunge primii la Irina Fodor și pentru a intra, în acest fel, în marea finală. Cursa pentru eliminare s-a împărțit în trei etape, iar echipa care ajungea pe ultimul loc trebuia să-și aleagă și un cufăr, unde se ascundea fie o figurină roșie, care însemna eliminarea, fie una de aur, care arăta faptul că echipa va rămâne în competiție. 

Din nefericire, celebrul chef bucătar împreună cu iubita sa au fost „împovărați” cu două cufere, iar stand-uperii cu unul. În acest sens, Cătălin Scărlătecsu și Doina Teodoru au fost cei care aveau cutia cu semnul roșu, care i-a trimis direct acasă, fără să le dea șansa să se lupte în marea finală. 

„Facem tot traseul, cap, coadă, nu am crezut niciodată”, a fost reacția lui Nelu Cortea.

„Bisericuța a triumfat.”, a spus și Andreea Bălan

„Experiența asta nu poate fi decât superbă, chiar dacă finalul ăsta nu e cel mai bun. O să mă certe Bontea, că el a câștigat. Le puteam evita pe toate trei, greu.”, a spus și Cătălin Scărlătescu. 

Marea finală, când America Express își va desemna câștigătorul sezonului 5, va avea loc duminică, 26 martie 2023. 

Te-ar putea interesa și: Irina Fodor, la un pas să fie răpită în America Express: „Mi-a dat fiori. Pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri”

Cine l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune

Dacă acum este nu doar unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, ci și o vedetă importantă de la Antena 1, puțini știu cine l-a ajutat pe acesta să intre în televiziune, în urmă cu mulți ani de zile. Mona Segall, producătoarea America Express și Chefi la Cuțite, este cea care a văzut din prima potențial în acesta și i-a făcut drumul mai ușor către succes.

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45.

Era ușor (n.r. să îi „dirijeze”), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă. Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: «Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva».”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea refuză cu desăvârșire participarea la America Express: „Eu sunt prea doamnă. Hai să ne revenim”

Mona Segall a avut încredere în cei trei chefi

Chiar dacă recunoaște faptul că nu era deloc bun la vorbe pe vremea aceea, când i s-a dat prilejul atât lui, cât și celorlalți doi bucătari chefi să jurizeze o farfurie, toată lumea a rămas uimită. 

„A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: «Băi, dar cât vorbește, opriți-l». Le-o fi plăcut de mine, acolo.
Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3.
 

Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus «Nu vă mai chinuiți, ia dați-le o farfurie!». Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”, a spus Cătălin Scărlătescu, la podcastul „La Fileu” moderat de Speak, potrivit sursei citate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  Catalin Scărlătescu  eliminare  finalisti 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel