CINEMATOGRAFIE. Irina Margareta Nistor: TOP 3 cele mai bune filme și seriale ale anului 2021 EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Irina Margareta Nistor, critic de film, a vorbit în exclusivitate pentru SPECTACOLA despre cele mai bune filme și seriale ale anului 2021, dar și despre surprizele cinematografice pe care ni le pregătesc regizorii. 

Deși anul 2021 a început destul de stângaci, cu publicul limitat la vizionarea filmelor acasă, lumea cinematografiei și-a recăpătat speranța și entuziasmul față de 2020, mai ales că restricțiile s-au mai relaxat, iar oamenii au avut acces în sălile de cinema. Acest an a adus producții mărețe pe marile ecrane, iar publicul a avut din ce să aleagă. 


Irina Margareta Nistor a vorbit în exclusivitate pentru Interviurile SPECTACOLA despre cele mai bune filme și seriale ale anului 2021 și despre nominalizările pentru cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur. 

 


SPECTACOLA: „Dune”, „Coda”, „Belfast”, „King Richard” şi „The Power of the Dog” vor candida pentru titlul de cel mai bun film dramatic pentru cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur. Ce ne puteți spune despre aceste filme și care este preferatul dvs?

Irina Margareta Nistor: Belfast. 

 


SPECTACOLA: Top 3 cele mai bune filme ale anului 2021. 

Irina Margareta Nistor: King’s man, Encanto și Neidentificat! 

 


SPECTACOLA: Top 3 cele mai bune seriale ale anului 2021. 

Irina Margareta Nistor: 10 la sută, Metoda Kominski și tot Downton Abbey chiar dacă e în reluare!

 


SPECTACOLA: Ce ne pregătesc regizorii români pentru acest an?

Irina Margareta Nistor: Visul lui Cătălin Saizescu, unde am un cameo: Maria Sa Critica( deși numai publicul contează) și Copacul dorințelor regizat de Andrei Huțuleac ( unde-s o frizeritză)  în scopuri caritabile și cel mai așteptat, pentru mine, ca spectator : Miracol al lui Apetri, care m-a fascinat cu Neidentificat. 

 


SPECTACOLA: House of Gucci poate fi considerat unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui final de an. Ce ne puteți spune despre această poveste captivantă despre iubire, răzbunare și multă ambiție?

Irina Margareta Nistor: Să n-ai încredere în clarvăzătoare! Va fi probabil un Oscar pentru Lady Gaga că funcționează mai bine ca personaj demn de urât! 

 

 


SPECTACOLA: Care sunt cele mai așteptate filme ale începutului de an? La ce surprize cinematografice să ne așteptăm pentru anul 2022?

Irina Margareta Nistor: Să se țină de cuvânt cu Moarte pe Nil și Top Gun, că ne-am plictisit să tot așteptăm. 

 


SPECTACOLA: Serialul "Squid Game" se află și el printre nominalizările de anul viitor pentru Globul de Aur la secțiunea „Cel mai bun serial TV, dramă”. Este serialul care a doborât toate recordurile Netflix de până acum și care a creat o adevărate isterie. Ce părere aveți despre acest serial și de ce a prins atât de bine la public?

Irina Margareta Nistor: Din teribilism! Fructul oprit, goana după bani ( nemunciți) și o lume mai exotică! Pericolul galben,  sub toate formele sale!

 


SPECTACOLA: Mahershala Ali, Javier Bardem, Benedict Cumberbatch, Will Smith, Denzel Washington sunt cei nominalizați pentru categroaira cel mai bun actor într-un film, dramă. Cine are cele mai mari șanse pentru premiul cel mare?

Irina Margareta Nistor: Probabil un ciocolatiu că așa-i politically correct! Din fericire sau din păcate toți au har, doar că personajele sunt dintre cele pe care n-ai vrea să le întâlnești în viața reală! 

 


SPECTACOLA: Iar Jessica Chastain, Olivia Colman, Nicole Kidman, Lady Gaga, Kristen Stewart, pentru cea mai bună actriță într-un film, dramă. Ce ne puteți spune despre rolul lui Lady Gaga din filmul House of Gucci și care sunt șansele ei pentru un premiu la această categorie?

Irina Margareta Nistor: Cum spuneam șanse maxime pentru Lady Gaga ( chiar induce o oarecare asemănare cu mult citata și oscarizata Liz Taylor!). Kidman și Stewart prea bine comparativ cu personajele reale. De Colman oricât de bună ar fi ne-am cam plictisit! Chastain n-am vazut încă!

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: 2021  cinematografie  filme  Irina Margareta Nistor  seriale 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel