Ciprian Marica s-a săturat de glumele cu „PROSOPUL”: „Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine”
Data actualizării:
Data publicării:
Ciprian Marica a avut o reacție dură în legătură cu scandalul din urmă cu doi ani, când a fost surprins ieșind în prosop din camera de hotel în care era cazată soția unui prieten al fotbalistului.

În urmă cu doi ani, Ciprian Marica s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții. Un soț gelos a făcut publică filmarea în care îi surprinde pe soția sa și pe celebrul fotbalist într-un hotel din Cluj. În imaginile respective, Ciprian Marica apare acoperit cu un prosop și încearcă să îl liniștească pe soțul femeii cu care tocmai petrecuse în camera de hotel. Imaginile au devenit virale imediat.

Se pare că momentul nu a fost uitat nici după doi ani, iar internăuții încă se mai amuză pe seama acelor imagini. 

Recent, Ciprian Marica a răbufnit pe rețelele de socializare, sătul de comentariile pe care le primea, referitor la acel incident. Acesta le-a scris răutăcioșilor, într-un comentariu la o postare a sa, că nu înțelege de ce încă de mai fac glume pe seama „prosopului”.

 

„Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști să fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață? Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care să le ofere gelozie, interes sau plăcere? Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți că n-am timp să trec pe la voi! Hai să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a fost mesajul transmis de Ciprian Marica pe Facebook.

 

„O situație stânjenitoare pentru mine”


În urmă cu doi ani, imediat după incident, Marica descria momentul drept unul stânjenitor și spunea că își asumă greșeala. 


„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.

Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit, pe care mi l-am asumat!', spunea Ciprian Marica, la acea vreme, potrivit libertatea.ro.


Ciprian Marica scapă de filmarea compromițătoare din hotelul din Cluj. Decizia magistraților în privința imaginilor cu celebrul fotbalist în prosop


Ciprian Marica poate răsufla liniștit după ce magistrații clujeni au dispus înlăturarea imediată din mediul online a filmării în care fotbalistul apare acoperit doar cu un prosop pe holurile hotelului din Cluj. Judecătorii au decis că publicarea acestor imagini încalcă dreptul la viață privată.


Magistrații clujeni au dispus înlăturarea imediată din mediul online a celebrei filmări în care apare fotbalistul Ciprian Marica acoperit doar cu un prosop pe holul unui hotel, considerând că aceasta încalcă dreptul la viaţă privată.

”Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei. (…)

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în minuta deciziei, citată de publicaţia Clujust.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ciprian marica  cluj  cotel  prosop  sotia 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel