Claudia Neghină își dezvăluie trucurile de frumusețe. Produsul cosmetic banal pe care îl folosește pentru buze, păr și unghii: „Orice femeie ar trebui să le știe”
Data actualizării:
Data publicării:
Claudia Neghină a dezvăluit care sunt trucurile de frumusețe pe care le-a învățat în cariera sa de model. 

Claudia Neghină a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, unde a dezvăluit care sunt trucurile de înfrumusețare pe care le practică zi de zi.


„Pe lângă alimentația sănătoasă despre care v-am vorbit, dar și sportul, optimismul, care este absolut necesar, sunt și anumite trucuri de frumusețe pe care eu le practic și pe care cred că orice femeie ar trebui să le știe astăzi. Eu o să vă dezvălui câteva dintre ele, pentru început.

O să încep cu cel mai versatil produs de frumusețe pe care o femeie îl poate folosi și pe care îl poate lua cu ea în poșetă și anume balsamul de buze. Pe lângă faptul că îl putem folosi pentru hidratarea buzelor, este bun și pentru îngrijirea cuticulelor, dar și pentru vârfurile despicate.


Al doilea produs de frumusețe pe care îl puteți folosi este crema de protecție solară. Este mult mai important să folosim SPF decât cremă de noapte pentru că soarele este foarte dăunător și facem riduri, pete de pigmentare care sunt tot mai dese. Aplicăm pe fața curată protecția solară amestecată cu un ulei sau cu fondul de ten pe care îl folosim zi de zi”, a dezvăluit Claudia Neghină, în platoul emisiunii de la PRO TV.

 

Combinațiile alimentare care fac minuni. Claudia Neghină: "Ne protejează de multe boli, precum cancerul"

Claudia Neghină a dezvăluit cum a slăbit după ce a născut prin cezariană

 

În urmă cu ceva timp, Claudia Neghină a fost invitată în cadrul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a vorbit despre rolul de mămică și despre cum au fost primele  luni cu micuța Sofia.

 


,,Peste câteva luni împlinesc 40 de ani. Ieri a făcut fetița șase luni și i-am cumpărat un tort. În fiecare lună am sărbătorit-o. I-am cumpărat hăinuțe pentru iarnă. După 3 luni am zis că l-am prins pe Dumnezeu de picior pentru că a început sa doarmă și să fie liniștită. Acum este foarte frumos, deja ne înțelegem, reacționează când o strig, ne jucăm, râde foarte mult, este cea mai mare bucurie și abia aștept sa ma întorc acasă la ea.”, a declarat Claudia Neghină la Antena 1. 

 

De asemenea, manechinul a vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din viața de mamă și cum a simțit uneori că cedează. Cea mică s-a confruntat cu colici și dureri de dinți, din cauza cărora plângea într-una. 

,,Am avut o perioadă mică după ce a scăpat de colici, a fost o lună în care am fost foarte odihnită, dar după aceea a început să fie problema cu dinții. Era cam același lucru ca și la colici, ziua era liniștită, iar noaptea devenea agitată. Eu sunt foarte relaxată și o sa iau lucrurile pe parcurs. Sunt momente în care simți ca cedezi, unele mămici îmi spuneau în primele luni că o sa uit foarte repede aceste momente și nu îmi venea sa cred, dar acum le înțeleg, pentru că fiecare clipă este foarte intensă și este mult mai frumos când vezi cum creste copilul și uiți toate perioadele agitate.”, a mai spus vedeta.

Și-a reintrat în formă rapid

Deși nu a luat foarte multe kilograme în sarcină și doar burtica de gravidă o dădea de gol că urmează să devină mamă, celebrul fotomodel a dezvăluit că a reușit să scape de surplusul din zona abdominală extrem de rapid. Secretul: un stil de viață sănătos și sport. 

,,Am timp să fac și sport când doarme cea mică. Fac cam de trei ori pe săptămână, dar nu la fel de intens cum făceam înainte, pentru ca eu am operație de cezariană. Mult timp nu am făcut sport, dar am început sa fac exerciții cu greutatea corpului. Mi-am dat seama ca o sa trebuiască sa merg la sală, pentru că acasă e mai greu cu cea mică.”, a mai spus spre final fotomodelul.

A aflat că va deveni mamă la jumătatea sarcinii

Fotomodelul Claudia Neghină a șocat pe toată lumea, în urmă cu câteva luni, când a dezvăluit că este însărcinată în șase luni. Burtica viitoarei mămici abia dacă se observa. 

„Mă simt extraordinar! Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Practic, jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că nu am știut”, a mărturisit vedeta la ProTV.

Pare incredibil, însă fotomodelul spune că până la 19 săptămâni nu a avut nicio bănuială că ar putea fi însărcinată. 


„Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Normal că am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale de ceva timp, am pus-o pe baza lor”, a declarat Claudia Neghină la ProTv în urmă cu ceva timp. 

Cum a aflat că e gravidă


Unul dintre semnele sarcinii au fost dispariția pătrățelelor de pe burta fotomodelului, însă nici măcar asta nu a făcut-o pe vedetă să se gândească la faptul că ar putea fi gravidă. 

 

„Eu făcând atât sport și având tot timpul pătrățele, au început să mi se acopere. Zic ”băi m-am îngrășat”, dar totuși era ceva în neregulă, pentru că nu mi-am schimbat nimic în stilul de viață, într-adevăr, mâncam puțin mai mult”, a mărturisit celebrul fotomodel.

O prietenă i-a deschis ochii
 
Vedeta a povestit că o prietenă a fost cea care a recunoscut sarcina și a trimis-o la doctor. 


„La o ședință foto, chiar mi-a zis o prietenă când mă schimbam: ”tu ești însărcinată”. M-am uitat așa la ea și zic: ”nu, cred că sunt puțin balonată” (...). La două zile m-am dus la control”, a mai explicat românca.

Mai mult, Claudia Neghină spune că minunile s-au ținut lanț și chiar a visat numele fetiței sale.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: claudia neghina  frumusețe  sarcina  trucuri 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel