Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele primite din partea lui Gabi Bădălău: „Ești o femeie minunată, mama perfectă. Hai să fim bine de acum încolo” / FOTO
Data publicării:
Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de admirație primite din partea lui Gabi Bădălău, în care îi cerea scuze și îi spunea că este o mamă minunată.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia amploare. După ce a făcut acuzații la adresa fostul soț, cât și la adresa foștilor socrii, artista a publicat acum mesajele pe care omul de afaceri i le trimitea în urmă cu ceva timp.

Deși cei doi au divorțat de mai bine de un an, se pare că războiul este departe de a se termina. Claudia Pătrășcanu a ales să posteze pe rețelele sociale mai multe mesaje primite de la omul de afaceri. În fotografii nu apare însă și data la care Gabi Bădălău îi trimitea mesajele.

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele primite din partea lui Gabi Bădălău: „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo”

Artista le-a arătat fanilor cum omul de afaceri îi trimitea mesaje în care avea doar cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui, o ruga să-l ierte și îi spunea că este o mamă minunată pentru cei doi băieți, Nicolas și Gabriel, pe care îi au împreună.

„Ai fost cel mai corect om… perfect nu. Îți mulțumesc pentru tot”, „Una peste alta ești o femeie minunată, mama perfectă”, „Iartă-mă! Sunt extrem de obosit, nervos, supărat, terminat. Poate sunt irascibil… Dar dacă îți zic ceva… să mă crezi, că e groasă rău de tot! Azi am luat o pungă de medicamente”, „Sunt foarte, foarte rău. Îmi pare rău de mor! Sunt dărâmat psihic”, „Iartă-mă! Am greșit. Hai să fim bine de acum încolo. Ești minunată și unică”, „Ești cea mai minunată mamă”, sunt doar o parte dintre mesajele pe care Gabi Bădălău i le trimitea Claudiei Pătrășcanu.

În dreptul mesajelor primite de la fostul soț, Claudia Pătrășcanu a scris: „Da, e mesajul tău...cel în care joci teatru ieftin și mă denigrezi fără să realizezi esențialul problemei pe care trebuie să o rezolvi! De o săptămână faci asta continuu! Între timp, am rămas același om corect, iar adevărul iese întotdeauna la suprafață, trebuie doar să ai răbdare! Între timp, nu m-am schimbat cu nimic...sunt aceeași mamă minunată, perfectă! Dar ai uitat și de mesajul ăsta, bine că rămân negru pe alb! Acum, îmi aduci denigrări nejustificate”, a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Poezia” revoltătoare pe care fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu le-a dat-o copiilor să o transmită mamei lor: „Au început să o recite acasă și am izbucnit în plâns”

Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău pentru copii

Claudia Pătrășcanu a mărturisit  în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show” că omul de afaceri le oferă băieților lui o pensie alimentară de 300 de lei pe lună. Ea recunoaște că nu se descurcă să le ofere nici măcar strictul necesar, mai ales că Gabriel și Nicolas învață la o școală privată.

„Gabi nu îmi dă mie niciun ban. Pensia copiilor este de 300 de lei pe luna. Dacă tu poți să trăiești cu atât… Suntem singurii părinți care nu plătim la timp la școală, sunt sunată lunar. Am fost de acord cu școala privată amândoi. Dacă vrea, o plătește. Dacă nu, asta e”, a spus Claudia Pătrășcanu, în cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”.

Citește și: Gabi Bădălău sare în apărarea mamei sale, după ce Claudia Pătrășcanu i-a adus o serie de acuzații grave: „Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea”


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel