Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto
Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului și au plecat împreună în vacanță. Afaceristul și fosta soție au postat fotografii în mediul online din Paris.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ținut primele pagini ale ziarelor din cauza scandalurilor în care au fost implicați de-a lungul timpului. După divorțul tumultuos, cei doi au continuat să își arunce cuvinte grele. Se pare însă că la mai bine de un an de la divorț, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să îngroape securea războiului și să plece împreună în vacanță, alături de cei doi băieți ai lor, Gabriel și Nicolas.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, afaceristul a plecat în vacanță cu fosta soție

Cei doi au mers în Franța, unde au vizitat celebrul stadion din sud-vestul Parisului, „Parc des Princes”, casa clubului de fotbal PSG. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut numeroase poze, iar apoi le-au postat în mediul online.

„Am bifat încă un stadion în albumul vieții noastre”, a scris Claudia Pătrășcanu în dreptul fotografiilor cu cei doi copii, Gabriel și Nicolas.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Deși nu au publicat imagini împreună, cei doi s-au fotografiat alături de micuții lor, fiind extrem de relaxați și bucurând-se de o vacanța binemeritată în patru.

„Ca pe vremuri”, a mai scris Claudia Pătrășcanu în dreptul fotografiilor cu cei micuții.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

De ce crede Gabi Bădălău că nu a mai mers căsnicia lui cu Claudia Pătrășcanu

Invitat în cadrul podcastului realizat de Nasrin, Gabi Bădălău a mărturisit că mariajul pe care l-a avut cu Claudia Pătrășcanu consideră că nu a mers din cauza că relația s-ar fi dezvoltat mult prea repede. Mai mult, el a dezvăluit că nu se simțea pregătit să-și întemeieze o familie, însă după ce artista a rămas însărcinată, afaceristul a știut că vrea să aibă copii, motiv pentru care cei doi s-au căsătorit și au devenit oficial soț și soție.

„Între mine și Claudia n-a fost o poveste de iubire. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi. A rămas însărcinată foarte, foarte rapid, eu aveam 25 de ani, eram necopt, dar îmi doream foarte mult copil. Ea a venit și mi-a zis: «Sunt însărcinată». Iar eu i-am spus: «Nu știu dacă rămân cu tine, nu știu dacă te iubesc – pentru că eram de o lună-două împreună – dar îmi doresc copilul». Chestia asta credeam eu că mă maturizează.

Ea a încercat oarecum să mă acapareze, fiind și mai mare ca mine cu 7-8 ani. A venit copilul, botezul, după… hai și nuntă! (…) N-am fost obligat, dar cumva mi-a fost indus și de familie și a fost și sentimentul ăsta că mă liniștesc, mă căsătoresc, dar între noi n-a fost o poveste din aia de dragoste reală, cu îndrăgostit… s-au întâmplat lucrurile foarte repede. De-asta, probabil, s-au și terminat”, a mărturisit Gabi Bădălău, în podcastul lui Ameri Nasrin.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, în ipostaze apropiate alături de o altă femeie: „Altă poftă a inimii”. Cine e blondina cu care s-a afișat artistul / Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel