Claudia Pătrășcanu: „Sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă”. Artista a înflorit după divorțul de Gabi Bădălău
Data publicării:
Claudia Pătrășcanu dezvăluie că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ce s-au liniștit apele între ea și Gabi Bădălău. Artista primește cereri în căsătorie pe bandă rulantă. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în 2019, după o căsnicie de scurtă durată, din care au rezultat doi copii, acum în vârstă de 9, respectiv 7 ani. Procesul de divorț s-a întins însă pe o durată de trei ani, timp în care cei doi au ținut prima pagină a tabloidelor cu acuzații de ambele părți. 


După finalizarea divorțului, cei doi foști parteneri au ajuns să fie prieteni, de dragul celor doi fii, iar lucrurile par a înflori și în viața artistei, care se laudă că este asaltată de cereri în căsătorie. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre cum arată viața ei amoroasă în acest moment, dar și cu ce provocări de întâlnește ca mamă singură. 

"Sunt super bine, Cătălin, e cea mai faină perioadă din viața mea, fac ce vreau, cum vreau, când vreau. Timpul le rezolvă pe toate. Eu și Gabi suntem mai bine, vorbim în ceea ce privește copiii.(...) Fiind femeie singură sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă, nu știu ce văd la fața mea. E de apreciat, dar nu mai vreau să mă căsătoresc. (...) Nu spun nu că nu mă mai căsătoresc niciodată, dar sunt la stadiul la care mi se pare atât de mișto viața, nu mă întreabă nimeni nimic. Pe cine aud, am divorțat. Am reușit să iert pentru că am apucat să deschid Biblia și să o citesc.", a declarat Claudia Pătrășcanu la PRO TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu)

Prietenă cu fostul soț

"Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei.", a mai spus artista. 


În timp ce mama ei ține la Gabi Bădălău, din partea fostului soț, lucrurile nu sunt la fel de blânde, artista având o plângere penală intentată de fosta ei soacră.

„Au fost niște acuzații pe nedrept. Poate Dumnezeu le va lumina mintea. Eu nu mai fac parte din familia aceea, dar nu țin dușmănie sau ură. (...) Pe tatăl lui Gabi l-am iubit pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea „Clau' parcă simțeam că e tata. De aceea eu am suferit foarte tare că mi s-au întâmplat așa multe lucruri rele și nu le-am înțeles. Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: claudia patrascanu  gabi baladau 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel