Claudia Puican, dezvăluiri despre relația cu Armin Nicoară. Artista și-a deschis sufletul: „Nu a fost dragoste la prima vedere”
Data publicării:
Claudia Puican a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Armin Nicoară, dar și cum a primit-o familia bărbatului la începutul relației. 

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt unii dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere de la noi din țară. Pe lângă pasiunea pe care o împărtășesc, cei doi trăiesc și o frumoasă poveste de dragoste. Invitată în cadrul podcastului „În Oglindă”, artista a vorbit despre relația pe care o are cu saxofonistul, după ce gurile rele au spus că ar forma un cuplu cu acesta din interes.

„Începutul nostru a fost strict pe plan profesional”

Claudia Puican a mărturisit că atunci când l-a întâlnit pe Armin, deja era cunoscută în lumea muzicală, iar oamenii o chemau la evenimente. Ea și saxofonistul s-au cunoscut când el a venit la restaurantul unde ea cânta. Deși inițial Armin venise pentru una dintre prietenele cântăreței, văzând cât de implicată este în ceea ce face, a fost cucerit iremediabil. Cu toate acestea, cei doi au fost prieteni mult timp înainte de a forma o relație, iar apropierea lor a venit de la sine, fără a plănui ceva, după cum spune chiar Claudia Puican.

„Când l-am întâlnit pe Armin, eu deja începusem să fiu foarte cerută la evenimente. Îmi luam evenimente singură, eu vorbeam cu oamenii, eu organizam, eu știam cu ce se mănâncă treaba asta. Atunci când Armin a venit la restaurantul unde eu cântam, a venit să se distreze. Toată lumea știa cine e, că e copilul lui Petrică Nicoară. El venea pentru o colegă de-a mea, îi plăcea de ea. M-a văzut pe mine, eram foarte muncitoare. Începutul nostru a fost strict pe plan profesional, nu a fost dragoste la prima vedere, nu a fost așa. Am început să cântăm împreună, să mergem la foarte multe evenimente împreună. Cred că un an sau doi ani de zile a durat până ne-am apropiat. Nu pot să zic că a fost ceva gândit, așa a fost să fie”, a povestit Claudia Puican.

Te-ar putea interesa și: Ce relație are Cătălin Cazacu cu fiul său, Andrei. Cei doi împărtășesc aceeași pasiune

„Nu am stat niciodată cu socrii pentru că nu am vrut”

De asemenea, Claudia Puican a vorbit și despre relația pe care o are cu familia lui Armin. Artista a dezvăluit că aceștia au primit-o foarte bine și au tratat-o frumos încă din prima zi în care au cunoscut-o. Cu toate acestea, ea a recunoscut că nu a locuit niciodată cu socrii pentru că nu a dorit acest lucru, mai ales că atunci când ea și Armin s-au cunoscut, își cumpărase propriul apartament. În plus, cântăreața a mărturisit că este afectată de comentariile pe care oamenii le scriu în mediul online despre soțul ei, știind că el este, de fapt, un bărbat bun. 

„M-au primit foarte frumos. Atunci când am fost prima oară la ei, chiar mama lui Armin îmi spuneam cum ar trebui să îmi port părul, tot timpul m-au sfătuit cu cele mai bune cuvinte. Noi, ca familie, dacă vine cineva la noi în casă, eu îi dau patul meu să doarmă și eu dorm pe canapea. Îi dăm tot ce avem noi mai bun și noi ne dăm la o parte. Nu am stat niciodată cu socrii pentru că nu am vrut eu. Ajunsesem să îmi iau apartamentul meu. Armin este un om foarte bun, de asta ne-am și căsătorit. Mi-e necaz când văd anumite mesaje pe rețelele sociale și încep oamenii să comenteze foarte urât, se iau și de familia ta”, a mai spus Claudia Puican, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto


Thomas Tuchel, noul selecționer al naționalei Angliei

Echipa națională de fotbal a Angliei va fi condusă de...



pixel