Claudiu Bleonț a apărut cu fața plină de răni la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă: "Eram umflat, am stat toată noaptea cu gheață..."
Data publicării:
Claudiu Bleonț a apărut cu fața tumefiată la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă. 

Claudiu Bleonț și-a speriat colegii, după ce a apărut la filmări cu fața plină de lovituri. Actorul a mărturisit că a căzut de pe bicicletă, astfel că s-a ales cu o rană la cap și umflături. Chiar și așa, nimic nu l-a împiedicat să meargă la filmările serialului Lasă-mă îmi place! Camera 609!

Claudiu Bleonț a apărut cu fața plină de răni la filmări, după ce a căzut de pe bicicletă

Claudiu Bleonț a povestit că înainte filmărilor pentru serialul de la Antena 1, a suferit un accident cu bicicleta. Actorul a apărut cu fața tumefiată, spre șocul tuturor celor de pe platoul de filmare. Actorul a povestit că a stat toată noaptea cu gheață la cap, pentru a fi cât de cât ok pentru următoare zi de filmări. 

„Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorăni, m-au machiat', a declarat Claudiu Bleonț, pentru Antena Stars.

Claudiu Bleonț: „În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare”

Actorul a povestit că a filmat chiar și cu fața tumefiată, însă norocul lui a fost că nu a trebuit să filmeze cu capul în frigider, astfel că nu i s-au văzut rănile. 

„Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul'. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare', a mai spus actorul.

Claudiu Bleonț recunoaște că se bucură să joace în această distribuție, alături de tineri talentați.

 „Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!', spune Claudiu Bleonţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   accident  bicicleta  claudiu bleont 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel