Cleopatra Stratan, îndrăgostită de Edward Sanda de la 15 ani: „Simțeam asta din tot sufletul”
Data publicării:
Cleopatra Stratan a povestit cum s-a îndrăgostit de Edward Sanda la prima vedere, când avea 15 ani. 

Relația lor este deja cunoscută de o țară întreagă, tânărul Edward chiar făcând pasul să o ceară în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan. Dar nimeni nu bănuia că dragostea dintre ei s-a înfiripat acum aproape 3 ani, pe vremea când Cleopatra avea doar 15 ani. 

Artista a povestit că prima dată când l-a întâlnit pe Edward a fost acum 6 ani, în 2014, la Caracal, când ea avea 11 ani iar actualul logodnic 11. Nimic nu avea să prevestească atunci dragostea care îi va uni. L-a ascultat cântând piesele lui Smiley și, după concert, l-a rugat să facă o poză cu ea. 

4 ani mai târziu, în februarie 2018, destinul îi aducea din nou împreună, chiar în studioul de înregistrări pe care îl împărțeau la aceeași casă de producție. 

„Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a povestit Cleopatra Stratan în calitate de guest writter pe blogul Doiniței Oancea. 


Nu a durat mult și Edward i-a lansat Cleopatrei invitația de a cânta împreună, ce-i drept, nu singuri, ci împreună cu mai mulți artiști. Așa a ieșit piesa COZONAC.

 

Presa i-a cuplat înainte să se sărute prima dată

Tânăra recunoaște că i-ar fi placut ca știrile legate de „noul cuplu” al show-biz-ului să fie adevărate. Însă nu erau..încă. Dar acest fake-news a prevestit ce avea să urmeze. 

Invitați la ziua unei colege comune, cei doi au avut din nou șansa de a petrece timp împreună. 


„În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noatre la fiecare lună, iar el, pentru că nu îmi luase nimic din timp, s-a grăbit în ultima seară să îmi aducă pe fugă cadoul la hotel. În fața hotelului am stat cred că 15 minute în care nu ne puteam opri din a ne privi reciproc, iar înainte să plec, ne-am îmbrățișat strâns de 2 ori.

Ajunsă în cameră, am chat-uit pe whatsapp, iar la un moment dat mi-a scris: “Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”. Vă imaginați ce era în capul și sufletul meu? Edi se îndrăgostise de mine!”, a mai povestit artista. 

 

Se aud clopote de nuntă

 

 

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie anul acesta pe fiica lui Pavel Stratan, iar cei doi sunt hotărâți să își petreacă întreaga viațpă împreună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cleopatra stratan  cuplu  edward sanda  indragostit  relatie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel