Clipe de coșmar pentru Cristina Cioran! Detalii șocante despre Alex Dobrescu, fostul iubit: „Mi se pare ireal, îngrozitor ce se întâmplă”
Data publicării:
Cristina Cioran a reacționat, după seria acuzațiilor pe care le-a primit din partea fostului său partener de viață.

Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar, după ce scandalul cu fostul ei iubit și tatăl fetiței sale a început să o ia pe un drum total neașteptat și nedorit de către actriță. Alex Dobrescu i-a lansat o serie dură de acuzații acesteia, printre care și faptul că nu i-ar da voie să își ia hainele din locuința sa sau că i-a confiscat actele. Astfel, invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a venit cu toate lucrurile personale ale acestuia și a discutat despre cel mai controversat subiect al momentului.

Cristina Cioran: I-am adus hainele, nu știu ce haine de firmă..

Dan Capatos: De ce i le-ai adus la noi? De ce nu le-ai trimis direct lui? Nu știi de unde să-l iei?

Cristina Cioran: Nu vreau să intrăm în contact absolut deloc, deși m-a sunat azi de foarte multe ori de pe numere ascunse. Pentru că nu vreau să intrăm în contact, m-am gândit că asta e cea mai bună soluție, le-am adus.

Dan Capatos: Eu personal nu aș fi vrut să ne implicăm atât de mult, pentru că poate să zică că mai avea un tricou și le-am furat. Adică mă aștept la orice, este atât de imprevizibil..

Cristina Cioran: Primii saci pe care i-am trimis erau cu haine mai drăguțele, astea sunt... E atât de absurd că suntem în situația asta, mie nu-mi vine să cred unde s-a ajuns, nu-mi vine să cred ce acuzații mi-a adus, am văzut foarte puțin, pentru că nu am rezistat să mă uit.

Te-ar putea interesa și: Alex Dobrescu, acuzații dure la adresa Cristinei Cioran: „Lucrurile de valoare le-a dus deja la amanet, ca să-și suplinească viciile”

„Mi se pare ireal, îngrozitor ce se întâmplă”

În plin scandal cu fostul iubit, Cristina Cioran nu face decât să se gândească la fetița pe care cei doi o au împreună și care va suferi extrem de mult în viitor, din cauza declarațiilor și mărturiilor pe care tatăl său le face acum. 

„Pentru mine e importantă fetița noastră. Sunt extrem de multe lucruri despre care nu vreau să vorbesc, nu s-a întâmplat niciodată să-mi expun așa viața. Mi se pare ireal, îngrozitor ce se întâmplă. Fetița e atât de mică, vulnerabilă, ea o să vadă lucrurile astea peste câțiva ani. Dacă tot ești bărbat, lovești femei, nu te gândești la copilașul tăi, la copilași, pentru că mai are un băiat. El atacă și mame, cum a atacat-o pe mama mea..”, a continuat ea, în cadrul emisiunii moderate de Capatos.

Citește și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Care este adevărul despre actele bărbatului

Chiar dacă aceasta a avut un ordin de protecție împotriva bărbatului, vedeta spune că acesta l-a încălcat într-o singură zi de câteva ori. Astfel, deși Alex Dobrescu o acuză de faptul că nu îi dă voie să-și ia lucrurile persoane din casa sa, actrița spune că situația stă altfel în realitate. 

„Din câte ați văzut și voi, nu se află într-o stare foarte bună el. Face lucrurile astea ca să mă enerveze, nu mă interesează că și-a refăcut viața, vrea să mă aducă la disperare, dar nu o să reușească, sunt o persoană foarte puternică. El îmi poate face rău doar dacă mă rănește fizic. (...) El când a intrat cu forța, și-a lăsat actele aici, cu buletinul, certificatul de deces, el le-a lăsat aici. Hainele în care a fost înmormântată mama lui, sunt hainele mele. Eu nu vreau să mai comentez ce a declarat, o să mă uit și o să văd, nu sunt sigură că vreau. Mi se pare sub demnitatea oricărui bărbat, părinte, este incredibil la ce s-a ajuns.”, a mai spus actrița, în altă emisiune de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel