Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”
Data actualizării:
Data publicării:
Larisa Udilă si familia ei au trecut printr-un coșmar! Iată ce au pățit aceștia!

Larisa Udilă a traversat o perioadă dificilă, după ce ea și familia sa au contractat un virus periculos. Din păcate, micuțul Milan a fost și el afectat, motiv pentru care influencerița a ales să meargă la un spital privat. Experiența la spitalul privat nu a fost una plăcută pentru Larisa. Aceasta a descris anumite aspecte care nu au corespuns așteptărilor sale. La rândul său, Ogi, soțul Larisei, nu a fost nici el scutit de această afecțiune.

Ce problemă de sănătatea aveau, de fapt, Larisa Udilă și familia ei

Larisa Udilă a avut parte de o experiență neplăcută recent, după ce ea, soțul ei și fiul lor Milan au contactat norovirus. Totul a început după ce cei doi au fost nași de botez, iar la scurt timp Larisa a acuzat stări de rău, crezând inițial că este vorba despre o enterocolită.

Îngrijorată de starea sa de sănătate, dar și de febra mare a lui Milan, bruneta a mers cu micuțul la spital, unde a aflat diagnosticul: norovirus. Norovirusul este un virus extrem de contagios, care provoacă gastroenterită, o inflamație a stomacului și intestinelor. Simptomele, care pot apărea la 1-2 zile după infectare, includ diaree, vărsături, greață, dureri abdominale și febră.

„Vă amintiți că am făcut enterocolită cu o zi înainte de botez? Nu era enterocolită, era norovirus. Cum mi-am dat seama? A luat și Milan. M-am internat cu Milan care avea febră 39,3 și vomita. Întâmplarea este că eu, din disperare, am mers la un spital privat. M-am gândit că îl feresc de alți viruși și că o să fie mai bine.

M-au ținut vreo 5 ore cu o perfuzie, mai rău îi creștea febra copilului și, la final, mi-a spus doamna doctor că e suspect de meningită. Acum râd, dar atunci credeți-mă că aproape am căzut din picioare când am auzit.Îmi spunea doamna doctor că nu cooperează copilul la consult și nu își poate da seama. Un copil de 2 ani cu febra 39. Cum ar putea coopera? Întreb și eu. Ne-au trimis la Matei Balș că nu era de competența lor

Norocul nostru este că am ajuns aici și ne-a liniștit pe loc doamna doctor. O doamnă doctor minunată care l-a pus pe Milan pe picioare și a aflat că are Norovirus. Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng până când nu am văzut copilul pus pe picioare.”, a povestit Larisa Udilă pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă. Însărcinată pentru a doua oră, vedeta a pierdut copilul: „Am aflat că inimioara nu-i mai bătea

Virusul l-a prins din urmă și pe Ogi, soțul Larisei

După ce crezuse că a scăpat de coșmarul bolii, Larisa Udilă s-a confruntar cu o nouă lovitură. Soțul ei, Alexandru Ogică, cunoscut sub numele de Ogi, a fost testat pozitiv pentru virusul periculos care a afectat-o recent pe ea și pe fiul lor, Milan.

Influencerița a postat pe contul său de Instagram o imagine emoționantă în care îl înfățișează pe Ogi bolnav și slăbit, aflat pe patul de spital. Cu toate acestea, Larisa a ținut să transmită și o notă de optimism, declarând că este recunoscătoare pentru faptul că Milan s-a recuperat complet.

„Toate bune și frumoase, Milan s-a pus pe picioare rapid, ne-am externat și am decis, eu și Ogi, că trebuie să plecăm undeva că nu se mai poate. Avem nevoie de o pauză. Și ce credeți? A început și el azi dimineață cu vărsături, dureri de burtă. A luat și el norovirus. Nu știu dacă să râd sau să plâng. Dar noi îi mulțumim lui Dumnezeu că este copilul bine. Suntem fericiți că a trecut el peste.”, a mai spus vedeta.

Te-ar putea interesa și: Alexandru Ogică, la un pas de moarte în vacanță. Ce s-a întâmplat cu soțul Larisei Udilă: „Mi-a stat inima în loc”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel