Clipe de coșmar pentru Mirela Vaida. Și-a operat băiatul de urgență: „A fost cumplit, traumatizant. În ultima perioada n-am fost om!”
Data publicării:
Mirela Vaida și-a deschis sufletul și le-a vorbit fanilor săi despre una dintre cele mai dificile cumpene din viața sa, pe care a experimentat-o chiar recent.

Mirela Vaida a trecut recent prin momente cumplite cu unul dintre copiii săi. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu băiețelul său, Vladimir, care a trebuit să fie operat la ambii ochi, după cum dezvăluie chiar aceasta, într-un mesaj plin de emoție. Char dacă prezentatoarea nu a dat o clipă de înțeles faptul că lucrurile nu ar fi atât de roz în familia sa, afișându-se mereu cu zâmbetul pe buze, în realitate, se pare că sufletul și mintea îi erau constant la micuț, care a trebuie să îndure o suferință cumplită în ultimele zile. 

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea... Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi.. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită... N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mama... Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă... Să vezi agresivitatea lui când se trezește ( efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu "lacrimi de sânge", este începutul mesajului postat de Mirela Vaida pe rețelele de socializare. 

Citește și: Câte zile putem mânca ouăle roșii de Paște, după ce le-am vopsit. Medicul Doru Negru, regula pentru a depăși toxiinfecțiile alimentare/ video

Suferința prin care a trecut vedeta

Chiar dacă a încercat să se mențină extrem de pozitivă, pentru a-l încuraja și pe micuț să fie optimist și, astfel, să se recupereze rapid și să nu rămână cu o traumă după toată această experiență, vedeta spune că pur și simplu i-a fost mult prea greu să-l vadă pe Vladirmir prin toate stările prin care a trecut, motiv pentru care era copleșită imediat de emoții.

„Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute după care ieșea el plângând și făceam schimb.. și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? În ultima perioada n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac...Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea!”, a continuat să scrie Mirela Vaida.

VEZI și: Oana Roman îl taxează dur pe Selly, după ce a numit-o „demagogă”: „M-a făcut să râd foarte tare”

Cum se simte acum Vladimir

Acum, întreaga experiență traumatizantă s-a încheiat, dezvăluie Mirela Vaida, care se pare că și-a făcut curaj să se destăinuie în fața fanilor săi abia după ce și-a văzut micuțul bine, acasă. 

„Acum, Vladimir este acasă! Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi, pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care reazămă pereții secțiilor de reanimare... Sunt alături de ei cu tot sufletul! Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul sau.. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a încheiat prezentatoarea. 

Citește și: Dr. Cezar dezvăluie care este singurul aliment care nu se strică niciodată. Îl poți consuma oricând fără grijă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel