Clipe tensionate între Andrei și Diandra de la Insula Iubirii. Cei doi și-au spus vorbe grele
Data publicării:
Andrei și Diandra de la „Insula Iubirii” au avut parte de prima lor ceartă. Cei doi îndrăgostiți și-au aruncat vorbe grele.

Au avut loc momente tensionate între Andrei Rotaru, concurentul de la „Insula Iubirii” și Diandra, ispita care a reușit să îl facă să pice testul fidelității. 

Deși de câteva episoade cei doi se poartă ca un adevărat cuplu și își petrec tot timpul împreună, în episodul din această seară au avut parte de prima loc ceartă. După ce au plecat din club, concurenții s-au îndreptat către mașina care îi duce spre vila în care locuiesc. Ispita Diandra s-a urcat în mașină, în timp ce Andrei a rămas afară, povestind cu unul dintre reporterii emisiunii. Aceasta l-a auzit pe bărbat spunându-i reporterului câteva lucruri despre relația dintre el și soția sa, lucruri care au afectat-o și deranjat-o vizibil. La intrarea lui Andrei în mașină, ispita l-a confruntat.

„Unele persoane pur și simplu nu sunt compatibile. Văd și eu asta la mine în relația cu Cristina, că noi ne iubim, ne dorim binele!”, a precizat Andrei, într-o discuție cu un reporter.

Tu erai deja căsătorit cu cineva dacă vrei să îți amintesc

Vizibil deranjată, Diandra l-a tras la socoteală pe bărbat și a urmat o discuție aprinsă între cei doi îndrăgostiți.

„În relația cu Cristina tu te iubești, nu? Te-am auzit. Good luck! Și eu îți vreau și ție binele, și ei binele, tocmai de asta o să mă retrag. Tu erai deja căsătorit cu cineva dacă vrei să îți amintesc. Arată-le, te rog frumos. arată-le să vadă! (verigheta)”, i-a spus Diandra lui Andrei, în episodul difuzat în această seară. 

Te-ar putea interesa și: „Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

O altă premieră care a avut loc în această seară este venită tot din partea lui Andrei. După ce s-au distrat și au dansat în club, concurentul i-a spus ispitei că o iubește, uitând complet de căsnicia pe care o are cu Cristina, căsnicie de 10 ani de zile.

Andrei și Cristina Rotaru s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni, în urmă cu 10 ani. De atunci, cei doi sunt împreună și părea că nimic nu le poate distruge relația. Deși era convinsă că pentru ei insula va fi doar o experiență, un joc, Cristina avea să afle că s-a înșelat amarnic. La doar câteva zile după ce au ajuns fiecare pe insula care le va fi casă timp de 21 de zile, Andrei a început să își arate interesul pentru Diandra, ispita cu care a avut o conexiune încă de la prima întâlnire. Pe măsură ce timpul trecea, cei doi deveneau din ce în ce mai apropiați, ajungând să se poarte ca un adevărat cuplu de îndrăgostiți. Andrei și Diandra s-au distanțat treptat de colegii lor și au început să petreacă cât mai mult timp singuri. în camera lui, sau retrași de restul grupului. Bărbatul pare că a uitat complet de căsnicia pe care o are, fiind complet cucerit de ispită.

Te-ar putea interesa și: Momente dureroase la Insula Iubirii. Noi imagini șocante pentru Cristina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel