Commander, câinele soţilor Biden, a părăsit Casa Albă după ce a mușcat mai multe persoane
Data publicării:
Commander, ciobănescul german al soţilor Biden, care a prezentat în ultimele luni supărătoarea tendinţă de a muşca oameni, "nu se mai află la Casa Albă", a anunţat o purtătoare de cuvânt a cuplului prezidenţial american, care s-a văzut nevoit să se despartă în trecut de un alt câine din cauza unor motive similare



"Commander nu se mai află în prezent aici (în incinta Casei Albe), în timp ce evaluăm următoarele decizii care trebuie luate", a precizat purtătoarea de cuvânt într-o scurtă declaraţie.

Preşedintele american Joe Biden şi soţia lui, Jill Biden, "sunt foarte ataşaţi de siguranţa întregului personal de la Casa Albă şi a celor care îi protejează în fiecare zi", a adăugat aceeaşi purtătoare de cuvânt, Elizabeth Alexander, care lucrează pentru serviciul de presă al primei doamne a Statelor Unite.

Commander, proaspăt absolvent al unui curs de dresaj, a ajuns din nou în centrul atenţiei miercuri, după ce Secret Service, serviciul însărcinat cu protecţia înaltelor personalităţi ale statului american, a anunţat că unul dintre agenţii săi a fost muşcat luni seară.

Joi, mai multe companii mass-media americane au anunţat că acel ciobănesc german, care a fost adoptat la o vârstă fragedă de soţii Biden în anul 2021, a fost implicat în mai multe incidente cauzate de muşcături decât au fost dezvăluite până în prezent.

CNN şi Axios au raportat că pe lângă cele peste 11 incidente recenzate împotriva agenţilor din Secret Service, câinele ar fi atacat şi alţi membri ai personalului angajat la Casa Albă.

Soţii Biden au anunţat deja în vara acestui an că şi-au trimis câinele la un curs de dresaj, după ce mai multe muşcături ale acestuia, inclusiv una care a necesitat spitalizarea victimei, au fost dezvăluite în presa americană.

Major, un alt câine al soţilor Biden, a fost şi el trimis pentru o scurtă perioadă în 2021 în Delaware, statul în care se află reşedinţa familială a preşedintelui Statelor Unite, pentru a urma cursuri de dresaj după ce a muşcat cel puţin un angajat de la Casa Albă.

La recomandarea specialiştilor, soţii Biden au fost nevoiţi în cele din urmă să se despartă de Major şi să îl încredinţeze unor prieteni care trăiesc "într-un mediu mai calm", notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: biden  caine  casa alba  ciobanesc 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel