Compatibilitatea astrologică dintre Prințul William și Kate Middleton. Ce spun astrele despre relația lor
Data actualizării:
Data publicării:
Prințul William și Prințesa Kate sunt extrem de compatibili, potrivit unui astrolog celebru.

Kate Middleton și Prințul William trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basm, cum numai în filme poți vedea. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișasă de cuplul regal, ne spun astrele.

VEZI ȘI: Regele Charles și Camilla, Regina Consoartă, compatibilitate astrologică. Detaliul dezvăluit în astrograma cuplului Regal

Kate Middleton (Capricorn) și Prințul William (Rac) ar putea fi viitorul monarhiei engleze, dar sunt ei compatibili din punct de vedere astrologic? 

Celebrul astrolog Inbaal Honigman a analizat compatibilitatea dintre Prințul William și Kate Middleton.

"William este Rac și Catherine este Capricorn, iar aceste semne sunt cazul perfect de atracție a contrariilor", a declarat astrologul Inbaal Honigman pentru Marie Claire.

"Racul este iubitor și familist, iar Capricornul este practic și concentrat. Așa că atunci când nimeni nu găsește cheile de la ușa de la terasă, Capricornul o va face, iar când copiii vor o poveste de adormit și o îmbrățișare în plus, asta este treaba Racului. Există o compatibilitate minunată acolo."

VEZI ȘI: Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Meghan Markle și Prințul Harry: Leu și Fecioară


Astrologul continuă: "În plus, compatibilitatea lor este mai profundă - în restul hărții lor.

"Atât William, cât și Catherine au Luna în Rac. Luna guvernează emoțiile și visele în harta unei persoane, iar Racul este un semn foarte romantic. Faptul că amândoi au în comun acest plasament înseamnă că au același limbaj al iubirii și își împărtășesc bucuria de a se îngriji unul pe celălalt, de a-și crește familia și de a sprijini eforturile caritabile."

Și asta nu e tot!

"Amândoi au, de asemenea, ascendent de foc", explică Honigman. "Semnul ascendent al lui William este Săgetător aventuros, iar semnul ascendent al lui Catherine este Leu puternic, așa că amândoi vor avea o latură spontană a personalității lor și se vor simți încântați să ia decizii de ultim moment și să se distreze mult împreună."


Compatibilitate Capricorn - Rac
 

Capricornul  este axat pe logică, pe a fi cu picioarele pe pământ și real; Racul aduce o încărcătură de intensitate emoțională în relație. Amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. Într-un partener Capricorn, Racul găsește dedicare, iar în schimb Capricornul ajunge să iubească perseverența Racului. Aceste două Semne opuse ale zodiacului se pot uni pentru a crea o conexiune foarte reușită și sigură.

Racul și Capricornul sunt semne opuse și există o atracție puternică între ele. Atunci când se întâlnesc, se trezește o pasiune de necontrolat. Răbdarea pe care Capricornul o are pentru partenerul lor este ceva de care Racul are mare nevoie pentru a se relaxa și pentru a avea încredere în ei. 

Amândoi apreciază stabilitatea și simțul practic. Ca semne opuse, pot părea că au valori opuse, dar nu este chiar așa. Amândoi au nevoie de stabilitate în viața lor și vor aprecia persoanele care le oferă sentimentul de siguranță. Acesta este probabil un lucru pe care îl apreciază cel mai mult unul la celălalt, capacitatea amândurora de a nu renunța sau de a nu se da bătuți, oricât de grele ar fi lucrurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: ascendent  capricorn  compatibilitate  kate middleton  prințul William  rac  zodii 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel