Compatibilitatea dintre Kim Kardashian și noul ei iubit. Analiza astrologică
Data publicării:
Acum că Pete Davidson și Kim Kardashian formează oficial un cuplu, mulți fani sunt curioși să afle ce spun semnele lor zodiacale despre relația lor.

Născut pe 16 noiembrie, starul SNL, în vârstă de 28 de ani, este "un Scorpion evaziv și pasional", a declarat pentru Bustle Kirah Tabourn, co-fondator și astrolog CUSP Astrology. Un semn de apă fix, Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, care simbolizează renașterea și transformarea.

Kim Kardashian este născută pe 21 octombrie 1980, și este "o Balanță sociabilă și diplomatică", spune Tabour. Cunoscut drept "cel mai sociabil semn zodiacului", acest semn de aer este guvernat de Venus, planeta frumuseții și a iubirii.

Astrologul le-a analizat hărțile natale și a dezvăluit care este compatibilitatea lor astrologică și cât de bine se potrivesc cei doi îndrăgostiți.


Pete Davidson a mai avut relații cu femei celebre. A fost logodit cu Ariana Grande și a avut o scurtă relație cu Kate Beckinsale.


Kim Kardashian Compatibilitate zodiacală


Potrivit astrologului Tabourn, Davidson și Kardashian au semne solare și lunare care se ciocnesc (semnul ei lunar din Pești o  descrie drept "sensibilă, visătoare cu ochii deschiși", în timp ce al lui, în Capricorn, îl face "pragmatic și fără minte". Acest lucru indică o compatibilitate emoțională "provocatoare", perechea având nevoie de o comunicare deschisă și de limite clare, deoarece procesează sentimentele în mod diferit.

"Kim are o mulțime de plasamente mutabile, inclusiv Luna ei din Pești, ceea ce implică faptul că trebuie să fie mereu în mișcare, adaptându-se și schimbându-se în mod constant și mișcându-se prin lume", a explicat Tabourn, adăugând: "Ea ar fi o persoană care respinge prea multă stabilitate, pentru că probabil că s-ar simți sufocată".


Cu toate acestea, chiar dacă Scorpionii și Balanțele nu sunt "de obicei perechea perfectă", ei pot face ca totul să funcționeze și să se echilibreze reciproc. În ceea ce îi privește pe Davidson și Kardashian, ei au un element astrologic în comun: semnul Marte comun, ceea ce indică o conexiune profundă și o compatibilitate sexuală puternică.

 

Având în vedere că toate semnele indică o poveste de dragoste fierbinte între cei doi, Elite Daily adaugă, de asemenea, că există puține șanse ca cei doi să rămână doar o aventură. Șansele sunt ca perechea să împărtășească mai mult decât intimitatea de foc și să se "investească emoțional" în relație, spune publicația media.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: balanta  compatibilitate  cuplu  iubit  Kim Kardashian  pete davidson  scorpion  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel