Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO
Data publicării:
În a doua zi de Paște, concurenții de Survivor All Stars au izbucnit în lacrimi, după ce au primit scrisori de la cei dragi. 

În a doua zi de Paște, concurenții de la Survivor All Stars au avut parte de o adevărată surpriză. Daniel Pavel, prezentatorul showlui din Republica Dominicană, i-a invitat pe toți la masă și le-a înmânat scrisorile de la cei dragi. A fost un moment plin de emoție. Concurenții nu s-au putut abține și au izbcnit în plâns după ce au citit mesajele.

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie

Ștefania Stănilă: Când am văzut scrisorile nu mi-a venit să cred. Pur și simplu palmele îmi erau transpirate. Nu mai puteam să mă gândesc la absolut nimic. Eram foarte emoționată. Eram foarte curioasă de la cine este mesajul, ce scrie.

Andrei Ciobanu: E foarte greu. Cel mic umblă prin casă. Pe 9 mai împlinește 9 luni și eu când am plecat de acasă avea aproape 5 luni și ne bucuram că reușea să se întoarcă. Acum merge prin toată casa și se ridică pe lângă pat. E foarte greu, nu credeam că pot să trăiesc așa ceva la Survivor. Această scrisoare e cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea de Paște. Am simțit multă fericire când am citit scrisoarea. Cât am plâns eu în competiția asta nu a plâns nimeni. Sunt bărbat, dar sunt sensibil. Sunt mândru că mi-am făcut mândră familia, că pot fi un exemplu adevărat pentru băiețelul meu și că ei au încredere în mine. Cel mai important lucru este că ei mă văd așa cum sunt eu acasă. E foarte greu, că nu am mai fost niciodată plecat de lângă ei. Mult a fost, puțin mai este.

Sorin Pușcașu: Avem doi băieței acasă, care sunt mici. Al meu e puțin mai măricel, dar sunt în momentul în care sunt ca un burete și ei acum absorb tot ce este în jurul lor. Ei învață foarte repede. Mi-a transmis Laura că el de acasă imita efectiv plecarea de pe loc de la start. Chiar dacă pare imposibil de crezut de acasă, o simplă foaie cu un scris pe ea are o însemnătate foarte mare atunci când începi să apreciezi ce este important în viață.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu și TJ Miles, reacții virale după eliminarea lui Zanni de Survivor. Ce au putut spune foștii colegi

Iancu Sterp: La mine au scris că eu sunt mezinul familiei și am rămas și mezinul familiei Survivor. Mi-au scris că sunt cel mai mic din familie, dar cel mai mare în momentul acesta pentru ce am realizat și pentru ce am făcut aici.. Ei sunt mândri de mine și ei știu că-i iubesc. Aceste cuvinte de acasă, de la familiile noastre, ne dau putere. Vreau ca atunci când o să ajung acasă să fie mândri de mine, oricum cred că sunt și vreau să-i iau în brațe și să le spun cât de mult îi iubesc și eu pe ei. Mă ia plânsul, că sunt om până la urmă. O să povestesc mult cu ei când ajung acasă. Scrisoarea mi-a scris-o sora mea cea mare, Ileana, dar a pus gândurile tuturor celor din familie mea pe ele, inclusiv gândurile iubitei mele.

Robert Moscalu: La mine scrie să nu-l iubesc pe Delea mai mult. Am fost foarte fericit, dar și trist în același timp pentru că dorul e cel mai rău, dar câteodată este singurul sentiment care îți rămâne. Îmi este foarte dor de soția mea.

TJ Miles: Eu sunt puțin mai închis, nu plâng așa de ușor, cu toate că m-am emoționat. Sunt un om foarte norocos că am întâlnit o fată ca Francisca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”




pixel