Conflict aprins între Războinici și Faimoși la Survivor All Stars. S-au aruncat replici dure: „Ești slab, asta te frustrează”
Data publicării:
S-au încins din nou spiritele la Survivor All Stars.

Concurenților le este tot mai greu să reziste la Survivor All Stars, unde stresul și stările generate de foame devin din ce în ce mai vizibile. Așadar, și conflictele dintre concurenți se adâncesc tot mai mult, în ediția de pe 2 aprilie 2024 iscându-se mai multe discuții aprinse între Războinici și Faimoși. Și de această dată, lucrurile au pornit de la Andrei Ciobanu, care a ținut din nou să facă câteva mențiuni cu privire la adversarul său, Sorin, din tabăra albastră.

Dacă de regulă, cel din urmă nu bagă de seamă aceste lucruri, de această dată, războinicul a răbufnit și i-a adresat mai multe cuvinte dure fostului său coleg de trib. 

Sorin: Eu nu am nevoie de viteză ca să vă bat.

Andrei Ciobanu: Trebuie să greșim noi. Tu iei puncte doar când greșim noi.

Sorin: Trebuie să greșiți voi? Greșiți cam des, sunteți cam des caracatițe. 

Zanni: Așa e, ai nevoie de noroc. 

Citește și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag este desființată de Războinici și Faimoși. Fosta concurentă e numită „lentă” și „enervantă”

Sorin: Norocul e pentru oamenii slabi, ca voi. Oricum nu vreau să vorbesc cu voi, deja sunteți... Știi că am o limită și că te respect, dar dacă-mi atingi limita aia.

Zanni: Cu mine știi câte limite s-au încălcat?

Sorin: Limita e să vin să dau mâna cu tine, să-ți zic felicitări și tu-mi spui „Pleacă, bă, de aici”. Eu sunt câinele tău? Eu măcar imit o găină, nu sunt o găină ca tine (n.r. îi spune lui Andrei Ciobanu).

Andrei Ciobanu: Ești slab, asta te frustrează.

Sorin: Nu-i nicio problemă, te bat așa slab. Oricum, ce apreciez la el este că a început să vorbească față în față, devii și tu bărbățel.

Pe aceeași temă: Iancu Sterp îl pune la zid pe Andrei Ciobanu: „Încearcă cu orice preț să rămână în competiție, n-a fost sincer și asumat”

Ce spune Sorin despre conflictul cu Andrei Ciobanu

Întrebat de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, despre motivele pentru care aceste divergențe cu Andrei Ciobanu nu se opresc, Sorin a ținut să clarifice faptul că el nu are nimic cu fostul său coechipier, actual adversar, și că tot ce face este să răspundă la înțepăturile pe care ultimul le lansează adesea la adresa sa. 

„Totul e bine, îmi plac și Faimoșii, sunt buni, nu au avut ei încredere în formula noastră, dar dovedim că suntem puternici, mai puternici decât ei și să vedem cum continuă. Eu nu am nimic personal cu Andrei, se tot vorbește, se tot aude numele meu și e normal să răspund. Eu n-am nimic cu el, el dacă se va opri cândva... eu niciodată nu am dat spre el, trec cu vederea, mai aud niște vorbe, mai răspund la câteva, dar nu le pun la suflet.”, a completat Sorin, în momentul în care a fost întrebat de către Daniel Pavel despre conflict.

VEZI și: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună...” Bursucu, propunere directă pentru Theo Rose: „Tu realizezi?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel