Conflict aprins între Războinici și Faimoși la Survivor All Stars. S-au aruncat replici dure: „Ești slab, asta te frustrează”
Data publicării:
S-au încins din nou spiritele la Survivor All Stars.

Concurenților le este tot mai greu să reziste la Survivor All Stars, unde stresul și stările generate de foame devin din ce în ce mai vizibile. Așadar, și conflictele dintre concurenți se adâncesc tot mai mult, în ediția de pe 2 aprilie 2024 iscându-se mai multe discuții aprinse între Războinici și Faimoși. Și de această dată, lucrurile au pornit de la Andrei Ciobanu, care a ținut din nou să facă câteva mențiuni cu privire la adversarul său, Sorin, din tabăra albastră.

Dacă de regulă, cel din urmă nu bagă de seamă aceste lucruri, de această dată, războinicul a răbufnit și i-a adresat mai multe cuvinte dure fostului său coleg de trib. 

Sorin: Eu nu am nevoie de viteză ca să vă bat.

Andrei Ciobanu: Trebuie să greșim noi. Tu iei puncte doar când greșim noi.

Sorin: Trebuie să greșiți voi? Greșiți cam des, sunteți cam des caracatițe. 

Zanni: Așa e, ai nevoie de noroc. 

Citește și: Eliminată de la Survivor, Alexandra Ciomag este desființată de Războinici și Faimoși. Fosta concurentă e numită „lentă” și „enervantă”

Sorin: Norocul e pentru oamenii slabi, ca voi. Oricum nu vreau să vorbesc cu voi, deja sunteți... Știi că am o limită și că te respect, dar dacă-mi atingi limita aia.

Zanni: Cu mine știi câte limite s-au încălcat?

Sorin: Limita e să vin să dau mâna cu tine, să-ți zic felicitări și tu-mi spui „Pleacă, bă, de aici”. Eu sunt câinele tău? Eu măcar imit o găină, nu sunt o găină ca tine (n.r. îi spune lui Andrei Ciobanu).

Andrei Ciobanu: Ești slab, asta te frustrează.

Sorin: Nu-i nicio problemă, te bat așa slab. Oricum, ce apreciez la el este că a început să vorbească față în față, devii și tu bărbățel.

Pe aceeași temă: Iancu Sterp îl pune la zid pe Andrei Ciobanu: „Încearcă cu orice preț să rămână în competiție, n-a fost sincer și asumat”

Ce spune Sorin despre conflictul cu Andrei Ciobanu

Întrebat de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, despre motivele pentru care aceste divergențe cu Andrei Ciobanu nu se opresc, Sorin a ținut să clarifice faptul că el nu are nimic cu fostul său coechipier, actual adversar, și că tot ce face este să răspundă la înțepăturile pe care ultimul le lansează adesea la adresa sa. 

„Totul e bine, îmi plac și Faimoșii, sunt buni, nu au avut ei încredere în formula noastră, dar dovedim că suntem puternici, mai puternici decât ei și să vedem cum continuă. Eu nu am nimic personal cu Andrei, se tot vorbește, se tot aude numele meu și e normal să răspund. Eu n-am nimic cu el, el dacă se va opri cândva... eu niciodată nu am dat spre el, trec cu vederea, mai aud niște vorbe, mai răspund la câteva, dar nu le pun la suflet.”, a completat Sorin, în momentul în care a fost întrebat de către Daniel Pavel despre conflict.

VEZI și: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună...” Bursucu, propunere directă pentru Theo Rose: „Tu realizezi?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel