Conjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti, MESAJ din TRECUT pentru 2022
Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece la fiecare 13 ani în alt semn. În 2022, cele două planete se vor întâlni în semnul Peștilor. Află cum te va influența acest aspect!

Evenimentele ultimelor zile au dat peste cap întreaga planetă. Știam că urmează o mare conjuncție Jupiter-Neptun în semnul Peștilor în aprilie, însă am vrut să aflu și părerea unui specialist în astrologie mundană. Și am invitat-o pe Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor, să ne povestească mai multe despre acest aspect. Ce înseamnă? Când a mai avut loc și ce s-a întâmplat atunci?

Despre Jupiter și Neptun în astrologia mundană

"Jupiter este o planetă masculină, diurnă, adică este foarte activă, considerată a fi Marele Benefic. În sensul în care aduce foarte multe beneficii, lucruri în plus. Jupiter este asociat cu tot ce înseamnă călătorii, cu studiile universitare/înalte, cercetare. În astrologia mondială reprezintă banii, averea, bogăția, comerțul internațional(în mod special reglementările din acest domeniu). Jupiter mai reprezintă și sistemul legislativ, atât pentru țară, dar și la nivel internațional. Printre altele, mai înseamnă și religie. Adică o religie de nivel instituțional. Această planetă are o influență foarte mare asupra sistemelor de gândire, deoarece are și latura sa filosofică și un pic speculativă. Jupiter este cel care amplifică, atât ce este bun, cât și ce este rău. Nu prea are limite, vrea să exploreze și expansiune și uneori, nu mai ține cont de limitările anterioare. Cumva este cel care stabilește regulile. 

Neptun este destul de greu de interpretat. Contează foarte mult cu ce planetă și unde se întâlnește. Are influențe asupra artei(mai ales cele vizuale). Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Cumva, este complementar lui Jupiter. Dacă Jupiter depășește o limită, Neptun le depășește pe toate. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi. În astrologie, Neptun mai ține și de instrumentele care ne ajută să evadăm: droguri, alcool, medicamente. "

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 02 Martie, 17:35

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."