Conjuncție Marte-Chiron în Berbec. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Trecutul să rămână în trecut”
Data publicării:
Marte vorbește despre furia primară, în timp ce Chiron vorbește despre rușine  și durere. Chiron este un asteroid cu o poveste marcantă. Fiul unei Oceanoide, o femeie superbă și al lui Cronos, Chiron s-a născut centaur- jumătate cal, jumătate om, din această cauză, mama lui l-a abandonat și l-a respins. Prima lecție a lui Chiron este aceea că trebuie să depășim rușinea pe care o simțim. Cu toții avem dezamăgiri, probleme de sănătate, probleme personale, cazuri dramatice în familie, multă durere. Iar durerea nu e rușine, problemele personale nu sunt o rușine, noi ne acceptăm aceste probleme, le dăm sens și mergem mai departe. 

Pe 15 iunie avem o conjuncție între Marte și Chiron în semnul Berbecului. Chiron ne arată o traumă, iar Marte ține de identitate și agresivitate. O asemenea conjuncție aduce la suprafață momentele în care am fost minimizați, din cauza cărora am strâns multă furie. Celor care se știu că au acumulat multe frustrări, astrologul Daniela Simulescu le recomandă să găsească un instrument prin care să își transfome furia interioară în ceva folositor. 

Previziuni & recomandări pentru fiecare Zodie/ Ascendent:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Aveți grijă la sănătate, în primul rând. Aveți grijă cu furia aceea care vrea să pună stăpânire pe voi. Momentul în care simțiți furia e unul revelator, unul care vă poate ajuta să vă dați seama de anumite lucruri. Folosiți furia!

Taur/ Ascendent în Taur

Trecutul fiecărei persoane e plin de dureri, de suferințe, însă „trecutul trebuie să rămână în trecut” vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Încercați să nu vă auto-sabotați doar pentru că în trecut vi s-a întâmplat ceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Relația cu prietenii s-ar putea să fie una destul de complicată. Încercați să nu le dați apă la moare și nici mai multă putere decât e cazul, sau voi, la rândul vostru să nu faceți sau să spuneți ceva care să îi rănească, să le declanșeze o stare neplăcută. 

Rac/ Ascendent în Rac

Cu cât veți încerca să vă apropiați mai tare în mod forțat de cei din viața voastră, în special de cei de la serviciu, cu atât va fi mai neplăcut. Cei de la serviciu nu sunt familia voastră, cu ei petreceți câteva ore pentru un scop comun, nu vă mai faceți așteptări legate de ei. 

Leu/ Ascendent în Leu

Complexul de inferioritate poate fi ascuns sub multe măști, iar voi ar trebui să vă gândiți serios la asta. V-ar prinde bine în jurul acestei conjuncții să citiți o carte care să vă fie utilă, să vă documentați, să vă uitați la un tutorial. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Încercați să nu vă mai atacați pe voi înșivă și neapărat opriți-vă din a vă mai căuta valoarea în ce vă spun și ce vă dau ceilalți. Valoarea voastră nu depinde de ei. Voi sunteți valoroși și atât. Persoana voastră e importantă, tratați-o ca atare.

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel