Connect-R a oferit un detaliu veritabil despre părinții săi. Ce a uimit pe mulți la cei doi
Data publicării:
Provenind dintr-o familie modestă, Connect-R a vorbit despre atitudinea părinților lui când a venit vorba despre educație. Detaliul care a uimit pe toată lumea a fost diferența contrastantă dintre mama și tatăl lui.

Connect-R este unul dintre artiștii care au cucerit România prin începuturile modeste. Acesta a vorbit în podcastul lui Mihai Bobonete și a descris relația dintre părinții săi și mediul în care a crescut.

El spune despre mama sa că era „șeful” din casă, că i-a învățat ce înseamnă pragmatismul, iar despre tată că era ceva mai lejer; dacă nu ar fi avut acea atitudine „juvenilă”, spune Connect-R, ar fi luat viața mult prea în serios.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare”, a dezvăluit Connect-R.

Connect-R știe cum e să fii jos, mai ales într-o familie modestă, iar la început a perceput succesul într-un mod greșit: cel reprezentat de bani și haine de firmă.

Youtube video image

Misha și Connect-R, o istorie tumultuoasă

Connect-R și Misha și-au surprins admiratorii din mediul online atunci când artistul a postat un videoclip cu fosta sa soție. O declarație romantică înregistrată în filmuleț a stârnit speculații, iar fanii s-au întrebat imediat dacă cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună.

„Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine”, sunt doar o parte din versurile melodiei romantice care se aude pe fundalul clipului în care apare Misha.

Reacția fanilor?

Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze și s-au grăbit să îi felicite. „S-a împăcat cu Misha?”, „Este Misha, nu?”, „Nu s-au despărțit niciodată”, „Superbe fete! O familie minunată”, „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”, „Dragoste nelimitată!”, „Cei mai frumoși sunteți împreună”, „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”, „Frumoasă femeie”, „Să-ți trăiască minunea”, „Dragoste nelimitată”, „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpăcați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, „Vă ador”, „Am impresia că vă iubiți mai mult decât unele cupluri căsătorite”, „Sunteți cel mai atipic cuplu. Sunteți minunați”, „Ai două minunății”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea făcută de artist pe contul său de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel