Connect-R, criticat DUR de către credincioși: ”Vei da socoteală... Ce îi vei spune Lui Hristos?”. De la ce a pornit totul
Data publicării:
Connect-R a fost criticat dur de către credincioși. Artistul a dezvăluit motivul de la care a pornit totul.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul vorbește foarte des despre credință și despre puterea lui Dumnezeu. Cu toate astea, recent,  Connect-R a fost luat la rost de către credincioșii care îl urmăresc pe rețelele de socializare. 

Connect-R, criticat dur de către credincioși

Mai exact, Connect-R a povestit că primește mesaje destul de des în care este criticat pentru cruciulița de la ureche. 

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a spus Connect-R pe rețelele de socializare.

Connect-R, vindecat de puterea divină

Recent, artistul a povestit că a reușit sa se vindece cu ajutorul credinței.

"Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(...) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare., a povesit artistul.

Connect-R, victima depresiei

Connect-R se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artistul a fost victima depresiei. Acesta a făcut față cu greu stărilor pe care le avea, chiar dacă nu îi lipsea absolut nimic. Cântărețul a povestit, în cadrul unui podcast, că a reușit să se vindece de depresia abia după ce și-a găsit credința în Dumnezeu.

''Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, familei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.'', a declarat Connect-R la Trinitas TV.

Ce meserie își dorea artistul să practice în copilărie

Connect-R a mărturisit că își dorea să devină preot și mergea foarte des la biserică. 

„Nicidecum. Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?”, a mai spus artistul.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   connectr  credinciosi  critici 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel