Connect-R, declarații controversate despre post: „Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el”
Data publicării:
Connect-R a dezvăluit care este motivul pentru care nu ține post.

Connect-R s-a arătat a fi întotdeauna o persoană foarte credincioasă, care le-a vorbit adesea fanilor pe rețelele de socializare despre Dumnezeu și despre importanța pe care rugăciunea o are în viața noastră. Totuși, ultimele declarații ale artistului din cadrul unui interviu, cu privire la importanța postului în viața creștinilor, au fost destul de controversate. Așadar, chiar dacă artistul este foarte credincios, acesta și-a argumentat ferm decizia pentru care nu crede în tradițiile bisericii și, implicit, în faptul că oamenii nu trebuie să mănânce în această perioadă de dulce.

“O să stau cu Maia, o să stau cu familia mea, bineînțeles, despre asta este vorba de Crăciun, despre stat cu familia. Sunt un om spiritual, nu credincios. Nu respect nicio tradiție. În afară de faptul că stau la masa cu ai mei. Rugăciunea nu este o tradiție, este o condiție. Este esențială. Să vorbești despre Hristos nu este o tradiție, este esențial, cam atât.

Nu țin post. Isaia, 58, spune că postul Domnului este altul, este dezlegarea și dezrobirea lanțurilor inimii tale. Fii bun. Încă o mențiune. Ți-l imaginezi pe Hristos când a postit 40 de zile cu un frigider lângă el, mai mâncând un avocado, un strugurel? Și atunci ce post ținem noi, care post? Nici Estera când a ținut post în Vechiul Testament ca să scape poporul evreu nu a mâncat și nici nu a băut apă timp de 3 zile. Apostolii care posteau timp de 3 zile ca să facă câte o vindecare, nu mâncau deloc. Deci care post? Noi știm că Scriptura este cartea de căpătâi a credinței noastre. Hristos nu a mâncat și nici nu a băut apă.”, a declarat Connect-R, potrivit ego.

Poate te interesează și: Adelina Pestrițu, veste importantă pentru fani: „Familia noastră are un nou membru”

 

„Religia asta este o boală incurabilă”

În urmă cu ceva timp, Connect-R a scos la iveală faptul că este criticat de creștinii din comunitatea sa, din cauza cruciuliței pe care acesta o poartă în ureche. Internauții consideră deplasat gestul solistului de a ține acea bijuterie într-un loc atât de nepotrivit. Artistul le-a explicat atunci tuturor despre ce este cu adevărat religia și credința. 

”Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje : Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul. Religia asta este o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea.”, a spus Connect-R pe rețelele de socializare.

Citește și: Delia, adevărul despre căsnicia cu Răzvan Munteanu. Cum își petrec cei doi nopțile: „Nu cred că mi-ar plăcea”

Connect-R, vindecat de puterea divină

Connect-R le mai vorbea fanilor și despre puterea pe care Dumnezeu o are asupra noastră, în momentele în care ne așteptăm mai puțin sau în momentele în care ne-am pierdut chiar speranța. Artistul a trăit pe propria piele o minune, când credea că se află într-una dintre cele mai mari cumpene din viața sa. 

"Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate. Am vomitat zilnic.(...) Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e. În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu. Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare.”, a povestit artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: connectr  post  religie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel