Connect-R, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce meserie își dorea artistul să practice: „Am crescut cu cheia de gât”
Data actualizării:
Data publicării:
Connect-R a vorbit despre copilăria sa. Artistul a dezvăluit ce meserie își dorea să practice înainte de a se apuca de muzică. 

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și se bucură de un succes imens. Cu ocazia zilei de 1 iunie, artistul a povestit cum era în copilărie, dar și ce meseria își dorea la acea vreme să practice. Cântărețul a povestit că a fost un copil normal, dar uneori mai făcea și câte o prostie. 

„Am fost un copil normal. Am crescut cu cheia de gât. Aceeași generație, aceleași învățături, mâncăruri, obiceiuri, nimic deosebit. Eram un copil ca toți copiii, ca toți băieții. Mai făceam și câte o năzbâtâie, dar eram cuminte și acultător. Nu am fost decât un copil normal, nu unul care să aibă traume, care creeze probleme. Nu eram niciun copil introvertit.”,  a declarat artistul pentru playtech.ro

Ce meserie și-a dorit Connect-R să practice când era copil

Connect-R a mărturisit că își dorea să devină preot și mergea foarte des la biserică. 

„Nicidecum. Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?”, a mai spus artistul.

Cum s-a schimbat Connect-R în ultimii ani

„Vorbesc mult de Dumnezeu. Până acum un an jumate eram cu lumea în piept, cu toți băieții, hai cu distracția. Dar după, s-a întâmplat ceva cu mine, m-am schimbat.”, a declarat vedeta.

Connect-R, dezvăluiri dureroase din perioada copilăriei

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și se bucură de un succes imens, dar puțini oameni cunosc copilăria grea pe care a avut-o cântărețul. După Revoluție, părinții acestuia au avut mari probleme cu banii și pentru a supraviețui își vindeau mereu casa și se mutau într-una mai mică. 


Connect-R nu poate uita acele clipe grele, dar este recunoscător deoarece acele condiții grele l-au făcut să fie ambițios și să își dorească să reușească în viață. 


Connect-R a vândut o bună parte din timp ziare în mijlocul unei intersecții, chiar dacă în același timp mergea la studio și înregistra piese muzicale. 


Artistul nu poate uita când într-o zi, pe când vindea ziare în intersecție a auzit dintr-o mașină melodia lui. Atunci a aruncat într-o canalizare toate ziarele și a promis că din acea clipă va face doar muzică. 


Connect-R a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Risai” care a fost coșmarul copilăriei lui, care l-a urmărit o bună parte din viață. 


"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.


Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor. Artistul a mărturisit că banii îi ajungeau pentru un pachet de țigări, ceva de mâncare și un suc. 


”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a mai spus artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Connect-R  copilărie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel