Connect-R dorește împăcarea cu Misha? Motivul pentru care nu mai consumă substanțe stupefiante: „Nici gând să mă mai droghez”
El transmite că nu și-ar dori decât iertarea.

Connect-R susține că este un om cu totul schimbat, mai ales după ce s-a născut fetița lui și după ce a avut uimitoarea apropiere de Divinitate. Nașterea fetiței sale l-a făcut să se gândească de două ori la viața pe care o vrea și mai ales la educația și exemplul pe care vrea să le ofere lui Maya. El a fost căsătorit timp de cinci ani cu Misha, fosta soție, iar potrivit spuselor sale, ea a apelat la divorț din cauza numeroaselor dezamăgiri pe care i le-a produs. Mai mult de atât, el spune că a traumatizat-o prin comportamentul pe care l-a avut și că ce îl doare cel mai tare este lipsa de iertare. Artistul, cel mai probabil, face referire la împăcarea ca prieteni, având pe conștiință tot ce i-a făcut fostei soții. El promite că nu ar mai face niciodată lucrurile pe care obișnuia să le facă cu mai mulți ani în urmă.

Ar ști că s-a schimbat, dar nu vrea să-l ierte

Vezi și: Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus. Cât de mult s-a îngrășat fosta soție a lui Connect-R: ”Aș devora frigiderul”

În cartea sa, „Din livada cu nuci”, Connect-R a oferit foarte multe detalii despre viața de până acum, despre experiențele care l-au marcat, și bune, și rele, dar și cele care i-au marcat pe cei din jurul său prin atitudinea și faptele lui. 

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine.

Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat.

Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat, dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!', a scris Connect-R în cartea sa „Din livada cu nuci', notează Viva.

Ce a declarat Misha cu privire la Connect-R și cartea lui

Vezi și: Connect-R, în conexiune cu Dumnezeu. Momentul în care „vorbește” cu Divinitatea

Misha a oferit un răspuns prompt cu privire la dezvăluirile pe care le face fostul soț în cartea sa. Ea admite că, deși nu a citit-o, știe tot ce se află în ea. Mai susține că, după ce îi va da cartea, ea o va citi, deși nu este o promisiune. Cu atât mai mult, nu poate spune că relatările sunt complet adevărate, mai ales că, după cum am zis mai devreme, nu a apucat s-o răsfoiască.

„Nu, nu am citit cartea. Ce să citesc?! Că nu este vreo noutate. Știu tot ce scrie în cartea aia, adică nu e ca și cum aș afla ceva nou. Nu mi-a dăruit nicio carte și nici nu am citit-o. Ne-am întâlnit și în timpul lansării, înainte, după… Să-mi dea cartea și după poate o să o citesc.

Nu știu dacă relatările sale sunt 100% adevărate, pentru că asta doar el știe. În ceea ce mă privește, din ce am auzit și ce am citit și eu prin presă, da… Nu am citit toată cartea și nu pot să îmi dau cu părerea. (…) Eu sunt foarte bine, el la fel', a dezvăluit Misha, potrivit sursei menționate mai sus.

Data: 16 sep 2023, 14:17
Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Connect-R  connect-r melodii  connect-r si misha  din livada cu nuci 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursă foto: Unsplash.com/ Jackub Pasis

Care sunt cele mai frumoase semne zodiacale? Află care este cea mai atractivă trăsătură a zodiei taleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...