Connect-R, la cuțite cu Alex Velea. De ce se dușmănesc cei doi: Am avut o frustrare. Nu mai putem avea o relație de prietenie
Data publicării:
Connect-R a vorbit despre motivul pentru care nu mai este prieten cu Alex Velea.

Connect-R și Alex Velea au avut o relație de prietenie destul de apropiată, în urmă cu mai mulți ani, când au decis să și colaboreze pentru mai multe piese muzicale, care au devenit și hit. Totuși, tot de pe vremea aceea, legătura dintre cei doi a fost ruptă brusc, fanii fiind foarte uimiți de scandalul care a izbucnit între cei doi artiști. Chiar dacă lucrurile par că s-au rezolva, iar tensiunile au fost clarificate, cei doi refuză în continuare să mai colaboreze, iar prietenia ce i-a legat a rămas și ea la domeniul trecutului.

Connect-R a ținut recent să mai clarifice încă o dată de unde a izbucnit scandalul care i-a întrerupt prietenia cu Alex Velea. Totul a pornit de la o melodie celebră pe care cei doi au făcut-o împreună, spune cântărețul, care recunoaște faptul că a avut o reală frustrare, pentru că deși piesa a fost o colaborare, aceasta era asociată doar cu numele colegului său de scenă, toate meritele fiindu-i atribuite tot lui.

Ce spune Connect-R despre scandalul cu Alex Velea

Artistul recunoaște faptul că nici în momentul de față nu mai are o prietenie cu Alex Velea, din cauza problemelor din trecut. Cu toate că el a fost primul care a cauzat separarea, acesta dezvăluie faptul că, la rândul lui, Alex Velea a avut câteva episoade care i-au făcut să meargă pe drumuri diferite.

„Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa „Dacă dragostea dispare” numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cât și principiile asupra vieții… cred că suntem total diferiți.", a spus Connect-R, potrivit impact.ro

Artistul îi cere scuze lui Alex Velea

Cu această ocazie, artistul a decis să-i ceară și scuze celui ce a împărțit scena cu el o perioadă de timp, din cauza criticilor pe care i le-a adus, cu privire la stilul muzical pe care l-a adoptat. 

"Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea.", a explicat Connect-R.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, motivul DIVORȚULUI de Anamaria Prodan: Am pus capăt atunci. Lucrurile au luat altă întorsătură

Andreea Esca, făcută praf de Iulia Albu: E clasică. Dă o stare proastă oricui

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alex Velea  cantareti  colaborare  connectr  prietenie  scandal  vedete 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel