Connect-R se retrage din muzică. Artistul, ajuns la capătul puterilor: „E prea mult, nu mai am starea necesară să o fac”
Data publicării:
Connect-R le-a dat fanilor un anunț neașteptat, chiar în cadrul unui podcast.

Connect-R este unul dintre cei mai celebri artiști din țara noastră. S-a lansat în muzică înainte de anii 2000 și a reușit până astăzi să se mențină aproape de inimile publicului său și să ajungă mereu în topuri. Cu toate acestea, se pare că succesul și banii nu aduc neapărat și fericirea, întrucât artistul spune că-și dorește să se retragă din muzică. Chiar dacă până acum nu a dat de bănuit așa ceva, solistul a șocat pe toată lumea în cadrul unui podcast, unde a dezvăluit faptul că va mai scoate hituri doar pentru aproximativ doi ani. 

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta, vreau să scriu. Anul acesta lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea. Nu mai vreau, nu mai pot să stau p scaunul de la mașină kilometri întregi, anul trecut am făcut criză la rinichi. Degeaba mărim prețul, e același lucru.”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și: Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R: „Am făcut-o, am bifat-o și pe asta”

Câte concerte are pe an artistul

Connect-R este, fără îndoială, unul dintre cei mai contactați artiști pentru evenimente, iar dovada o face numărul său de spectacole pe care le are anual. Tocmai din acest motiv, artistul spune că nu-și mai dorește deloc această viața în viitorul apropiat.

„Anul trecut am numărat undeva la 140 de concerte, iar anul acesta până în luna mai sunt 100, e mult, e enorm, e prea mult, nu mai am starea necesară să o fac. Eu sunt și un rom asumat și sunt foarte iubit și în zona asta, la noi nunțile se fac în fiecare zi a săptămânii, și sunt cereri și de la ei, și din partea cealaltă și e mult.”, a mai spus artistul.

VEZI și: Cine este femeia cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu a ezitat să recunoască: „E o chimie acolo”

Cum își explică succesul

Faptul că este în această industrie de peste 20 de ani se datorează stilului său muzical, crede artistul. Mai mult, Connect-R crede că capacitatea de a se adapta la orice nou gen muzical este din nou un plus. Acesta a învățat de la Loredana Groză faptul că trebuie să dea o șansă artiștilor tineri și să nu spună niciodată nu. 

„Cred că-s mai multe componente pentru care beneficiez de succesul acesta. Unul cred că vine din rapp, unde se zice că ești cel mai bun și ego-ul ăsta artistic mi-a folosit. Un alt motiv este că mi-am liniștit stomacul, mi-am luat aplauze de multe ori și acum fac fix ce-mi place mie și efectiv mă joc, mă distrez, e extraordinar. Și trei este că vreau mereu să arăt că pot să merg după schimbări, eu vreau să văd care-i treaba cu generațiile noi, eu am stat pe lângă Loredana câțiva ani și am învățat de la ea.”, mai spune  artistul.

VEZI și: Fiica lui Connect-R a primit imagini indecente de la un bărbat necunoscut. Misha, apel disperat: „Ajutați-mă să raportez acest animal”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: concerte  connectr  muzica  retragere 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel