Constantin Enceanu, afectat de mărirea prețurilor. Cât costă un meniu în restaurantul său: "S-au scumpit toate"
Data actualizării:
Data publicării:
Constantin Enceanu a vorbit despre sala de evenimente pe care o deține și despre cum a fost afectat după mărirea prețurilor.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară de la noi din țară. Cu toate acestea, artistul nu s-a oprit aici. Acesta s-a făcut remarcat și în lumea afacerilor, având o adevărată locație de evenimente, în care se poate servi masa, dar se pot organiza și petreceri. În acest sens, artistul investește toți banii pe care îi câștigă din muzică în afacerea sa, care este în continuă dezvoltare.

”Zilele trecute am inaugurat locul de joacă, am pus tobogane gonflabile, ca pe Litoral, am cumpărat din Germania și o tiroliană, ca în parcul din Sinaia, are o lungime de 20 de metri. Ne străduim să facem frumos, am avut, de 1 Iunie, peste 100 de copii la locul de joacă. Noi am gândit acest părculeț pentru cei care ne vizitează. E mare lucru să-ți lași copilul în siguranță să se joace, căci sunt supravegheați, iar tu să vii să îți bei liniștit cafeaua, la aer curat. Organizăm și petreceri pentru copii, cu tematică.”., a dezvăluit Constantin Enceanu, potrivit ego.ro

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian: „Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor”

Cât costă meniul zilei în locația lui Constantin Enceanu

Mai mult, artistul este și el de afectat de toate scumpirile care au apărut pe piață, în ultima vreme, fapt care l-au făcut și pe el să ridice prețurile la servicii destul de mult. Acesta spune însă că partea bună este că are extrem de multe de evenimente, datorită cărora își va recupera investiția.

”S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.  Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc, un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei.”, a mai dezvăluit ea.

Ce spune artistul despre viața de după moarte

Chiar dacă nu știe ce să spună despre viața de după moarte, artistul crede că reîncarnarea există, sau, cel puțin, acesta așa vrea să creadă. Cântărețul oferă chiar și argumentele pentru care crede în acest fenomen.

”Nu știu dacă există viață de după moarte, dar aș vrea să cred că există reîncarnare, pentru că te naști cu anumite lucruri pe care parcă le știi din altă lume, pare rămas ceva în memorie. Mi se întâmplă adesea să văd un om și să nu știu de unde să-l iau, de parcă ne-am mai văzut cândva. Și, dacă, într-adevăr, există reîncarnare, dacă ar fi să mă mai nasc o dată tot solist de muzică populară aș vrea să fiu. Recent am fost la un spectacol în Zimnicea. Este atâta lume care mă iubește. Aplauzele și dragostea lor îmi dau satisfacția că n-am muncit degeaba”, a mai adăugat cântărețul.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu: „Nu râdem și ne baga cineva bani în buzunar”

Constantin Enceanu, enervat de speculațiile că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună: „Niciodată nu mi-a dat de înțeles că ar fi ceva”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afaceri  cântăreț  Constantin Enceanu  restaurant 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel